dowiedziałam sie ze moj 23letni syn jest gay co mam robic.poradzcie mi dlamnie to szok.ale kocham swoje dziecko
Jest to człowiek chory:)nie rozmawiałaś z nim na temat seksu??
nie niestety nie rozmawialam.wiedzialam wczesniej ze ma dziewczyne
jaki chory.......to chyba pan czy pani jest chora jesli tak pisze..wstyd.widac ze w polsce sie zyje...tacy ludzie powiem wam zwani gey-e sa lepszymi ludzmi od zwyczajnych ludzi z normalnymi pogladami seksualnymi...
Jest chory. Nie dajcie sobie wmówić, że to normalność. To taka sama choroba jak inne, tyle że nikt nie zna jeszcze na nią lekarstwa.
nic nie zrobisz ,to twoje dziecko kochaj go i zaakceptuj takim jakim jest i tak nie zmienisz jego orjentacji
a co by dała rozmowa na temat seksu?
a jaka to niby choroba? jeszcze może zaraźliwa? to żadna choroba, kocha i czuje jak inni.
Z jednej strony to dobrze.. więcej dziewczyn zostaje dla normalnych facetów
taak choroba psychiczna, tylko dlatego,że kocha inaczej...żałosne są niektóre wypowiedzi.
sam jestes psychiczny a w dodatku prymitywny, poglądy ze średniowiecza, odzywa się małomiasteczkowy urok wykształconych "mieszkańców" z okolicznych wsi. Jeszcze zaproponuj palenie na stosie
Hetero masz racje:)więcej dziewczyn dla normalnych facetów:))
Do Anny: pogadaj z nim, będziesz musiała zaakceptować fakt że jest gejem, on już się nie zmieni a jeśli go teraz odrzucisz to stracisz syna.
Pedałów zawsze sie goniło i goni i nie wmawiajcie nikomu ,ze to normalne ,ze to trzeba isc z cywilizacja ,zbok i tyle.A moze bedzie tez bzykał dzieci i bedzie mowic ze to choroba ,ze to cos tam a nie zdziczenie.A jak was przeleci jaki s w ciemnej ulicy to krzyczycie ze was zgwałcił ,a moze on tez chory i trzeba mu bylo pokazac dac a pozniej wytlumaczyc:)0oj ludzie ludzie
i nie gay bo gay to w Angli ,tam nikt nie mówi PoPolsku pedał ,maja swoj jezyk i w nim sie wyrażają Gay to niby tak mniej okrutnie lagodnie czy co??oczywiscie mniej wstydliwie niz pedał