przyjazn o cyzm ty mówisz nie wierzę że jest coś takiego jak przyjazn. Trudno o koleżankę czy kolęgę a ty o przyjazni taka rzcz nie istnieje.
Kiedyś miałam przyjaciół dziś nie mam nawet znajomych. Tacy ci przyjaciele i koleżeństwa widzą jak jesteś im potrzebny
I po 20 latach o jeden raz kiedy nie pomogła chcesz zakończyć przyjaźń? Nie szkoda Ci tak? Nie usprawiedliwiam jej ale może rzeczywiście z jakiegoś powodu akurat tym razem nie mogła? Skoro całe 20 lat się spisywała jako przyjaciółka to może warto dać jej jeszcze szanse?
Jestem towarzyski przyjaźniłem się z wieloma ludźmi , niestety jak się okazało oni ze mną nie hehehe
Tak to już jest ...
Jak powiedział nasz WILKI WÓDZ :
NARÓD WSPANIAŁY TYLKO LUDZIE K...Y ...
Nie warto ponieważ przemyślałam i wiem że wymagająca była do granic a jak ja potrzebowałam pomocnej dłoni nie więc już przyjażni nie będzie ale to nie był jeden raz wolę sama siedzieć w domu .Koniec.Zawiodłam się .
Ja mam kilkoro sprawdzonych przyjaciół i nigdy nie zawiodłam się. Zawsze mam z kim porozmawiać, poradzić się, pójść do kina, na spacer czy nawet wybrać się w podróż o profilu turystycznym. Wymieniamy się książkami, muzyką, wspieramy drobnymi kwotami, a nawet ciuszkami i kosmetykami. Pomagamy sobie! Nasze towarzystwo jest damsko - męskie i nie ma tutaj miejsca na zdrady, nielojalność, kłamstwo i obłudę. Poziom finansowy naszych rodzin zbliżony.
Super gratuluję ja niestety nie mam już miałam jedną ale dojrzałam dopiero teraz i cóż zawiodłam się ............