Tak trudno w tych czasach o prawdziwą przyjażń.Przyjaciel czy przyjaciółka można się zawieść na przyjażni .Ja się zawiodłam na koleżance ale cóż życie.
Ja tez zawiodlam sie na swojej przyjaciolce.Poszla do lozka z moim mezem .
do 16,06 z mężem przyjaciółka kurcze moja de best friends zawsze mówi że mam fajnego męza że takiego to by chciała oj chyba muszę mieć oczy szeroko otwarte.
Nie moze byc samo bo to jakos tak brak szacunku. Panie brzmi lepiej.
niema przyjaźni :D panny są takie zazdrosne o ubrania kasę faceta ogólnie oczy by wydrapały drugiej :) fałszywe :D dwulicowe ze brak slow
Dziwisz się? Takie czasy. Wszystko co wartościowe zanika.
Prawdziwa przyjażń przetrwa wszystko , jak to się mówi trzeba pierw zjeść beczkę soli !
Nie ma na świecie ludzi, rzeczy i wartości, które by były w 100% niezawodne. Ja też za siebie samego gwarancji bym nie dał, że nigdy i w niczym nie zawiodę. Myślę, że tak samo każdy z nas. A kto sądzi inaczej, myślę, że nie zna natury ludzkiej ;)
Owszem jest przyjaźń.Ja to sprawdziłam. Tylko nie kazdy nadaje się do przyjaźni.
Dokładnie! Nie ma przyjaźni, miłości i koleżeństwa. Jest natomiast nienawiść, zawiść oraz coś tam jeszcze. Tyle.
A co Ci takiego zrobiła no albo czego nie zrobiła że się tak na niej zawiodłaś?
nie pomogła mi gdy potrzebowałam pomocy przjacielskiej nie finansowej czy coś takiego. Ja o oczywiście zawsze do dyspozycji nawet jak czasu nie miałam a tu jedna prośba i głupie przygaduszki jak nie możesz mi pomóc to powiec wprost . ot i cała filozofia i skończłam tą cała niby przyjażń a trwała długo ze dwadzieścia lat.