Zawsze mnie zastanawia taki post . Wiem jak wygląda kobieta mając 35 lat a jak taka 50 tka ..czego by ta druga ze "skromności" nie powiedziała o sobie . Atrakcyjna 50 jest "białym krukiem" . W większości to tapeciary o dużym ego .
Miałeś już starszą czy po prostu kieruje tobą ciekawość jak to jest z taką ? Uwierz nie warto się rozdrabniać .
Gość_rt jestem w związku z kobietą starszą już od kilku lat i powiem tak WARTO.
Wiek nie ma tu kompletne nic dorzeczy . Liczy się co ma kobieta w głowie a nie na metryce . Ustawianie się tylko na osobę starszą trąci kompleksem Edypa .
Nie ma nad czym się zastanawiać. Czytaj ze zrozumieniem. Chodzi o mądrą i dojrzałą kobietę . A atrakcyjna może być kobieta w każdym wieku, nie myślę tu tylko o atrakcyjności fizycznej. Znam wiele zadbanych kobiet ok 50-tki.
@tomasz80 jesteś żonaty że szukasz przyjaciółki na spacery "po okolicach" Ostrowca ? Boisz się że cię ktoś nakryje w czasie spaceru przez nasze piękne miasteczko ?
Pewnie się by wstydził z taka chodzic po mieście kumpli można spotkac, albo rodziców. Ostrowiec to przecież małe miasto. Jak czytam takie posty to zastanawiam się czy taki chłopak chce opiekunki aby go adoptowac , a może chce sobie tylko potrenowac zanim uwije własne gniazdko, albo potrzebuje sponsorki -albo 3 w 1.
Jak chcesz tylko pogadac to przecież możesz tu na forum lub na czacie Są portale towarzyskie i grupy dyskusyjne.
Mądra kobieta nie umówi się z Kimś kogo nie zna na obrzeżach miasta
35 lat mężczyzna to chłopak? Kobieta 40+ to w/g ciebie 19:40 już stara baba,jego matka? Rozumku bozia niewiele dała,logicznego myślenia także.
Jestem w związku z kobieta o 15 lat starszą i nigdy nie wstydziłem się pokazywać z nią publicznie. Wiele musiałem znosić takich prostackich uwag i docinków ze strony pseudo przyjaciół,zazdrośników. Walczyłem z całym światem i dałem rade. Teraz życie wynagradza mi to stokrotnie. Jestem szczęściarzem że ona właśnie mnie wybrała.
Jego matka ma pewnie z 55lat a on szuka takiej ok 50 dlaczego?
Czy czasem nie szuka w dojrzałej kobiecie matki opiekunki która go poprowadzi przez życie., oczekuje schronienia i akceptacji no i oczywiście przy doświadczonej seksualnie partnerce dokształci się i nie spotka go krytyka ze ma jakieś braki techniczne na tym polu.A może jest nieśmiały niezaradny nie ma doświadczenia i boi się kontaktów z dziewczynami w swoim wieku.
Może chce też byc takim szczęściarzem jak Pan?
W wieku 35 to można już mieć wstęp napisany do doktoratu o seksie .
Wiek tu akurat nie ma nic do rzeczy można byc nawet o wiele starszym niż
35 lat i być analfabetą seksualnym.
jak analfabeta seksualny niech napisze doktorat z "prac ręcznych" ..
masz rację Barbi ale to samo jest z kobietami
ja mam 40+ jeśli Ci odpowiada to chętnie Cię poznam. Chętnie połażę po okolicch Ostrowca,