Cześć wszystkim mimo że szukam tylko jednej. Szukam poważnej przyjaźni z kobietą w okolicach 50tki. Bardzo zależy mi na tym byśmy mogli wyjść z tej szarości i czasem pogadać pośmiać się połazic po okolicach Ostrowca. Bardziej ważna jest dla mnie głowa i przyjazne serce niż wygląd. Mam 35 lat i głowę pełną wątpliwości czy to odpowiednie miejsce do moich poszukiwań ale patrząc na to z innej strony, trzeba dużo odwagi determinacji uśmiechu aby spełniać marzenia.
Zapraszam do rozmowy w wątku.
A ja pomyślałem że masz 80 :-) Mnie też podobają się 50 - tki, ale jestem troche starszy od Ciebie.
Tomasz odważnie jak na to miasto ale życzę Ci spotkania takiej przyjaciółki :) Może Ci się uda, powodzenia.
Kochaniutki znasz się na kobietkach .
Dlaczego szukasz 50+ a nie w okolicach swojego wieku, ja mam 35 lat i również kogoś szukam przyjaciela ale uprzedzam nie szuka. Przygód tylko normalnej osoby. Jeśli Ci odp to odpisz. Pozdrawiam.
Ola nie narzucaj się jeżeli pisze wyraźnie że szuka starszej to chyba wie mężczyzna czego chce. Starsza przynajmniej ma dobrze w głowie poukładane,ma prace i na pewno będzie szanować takiego mężczyznę bo on wnosi do związku młodość a ona całą resztę.
Wiem co piszę bo jestem w takim związku już kilka lat i jest super.
A skąd dokładnie jesteś?
ja mam 47, bardzo chętnie cię poznam.
tomasz80 to masz raczej 36 lat, albo jesteś z 1981.
A może pogadaj sobie ze swoją matką? kręcą cię starsze?
Przynajmniej nie złapie go na brzuch i nie będzie musiał utrzymywać próżniaka .
Facet wkładając sprzęt nie wie jakie mogą być tego skutki? dlaczego macie zawsze pretensje do kobiety? zabezpieczajcie się i z głowy będziecie mieć wasze "niechciane bachory" (Bogu ducha winne). Podli egoiści!
Jak można o dzieciach pisać "bachory"?
Prawdę napisałaś. Myślenie faceta jest prymitywne w tym przypadku.
Akurat jestem męzczyzna ale nie znoszę chamstwai prostactwa.
Racja nie ma co jak woli starszych tzw,mamuśka to niech se szuka powodzenia mu życzę.