Zadbany facet po 40-ce z doświadczeniem - to rarytas. Przynajmniej wie co z Kobietą zrobić
Młody?,chyba że te dwa razy to jak króliki prrrr pach pach i fik na bok,lubisz tak?najwidoczniej tak,podobnie jak facet 40 letni tylko się obejrzy za małolatą ale do związku to ona się nie nadaje a tym bardziej do łóżka,lepsze smaczniejsze są dojrzałe jabłuszka a nie zielone i gorzkie które niewiadomo jak ugryść i z której strony
16.56 skąd możesz wiedzieć, kto to i co sobą reprezentuje ? skoro nie sprawdziłaś ?
Jeśli jesteś inteligentna, to zrozumiesz. Rozwijanie myśli jest zbędne. Nie oceniaj ludzi po zwykłym wpisie na forum, gdyż nikt normalny, posiadający szacunek do innych i do siebie - tutaj się nie otworzy. Wiesz jak nawiązać ze mną kontakt. Pozdrawiam :)
odpuść sobie Edyta nie warto szkoda czasu,nerwów lepiej zadbaj o siebie, dziecko jeśli masz zainwestuj w siebie a na pewno będziesz czuć się bardziej spełniona pozdrawiam i życzę powodzenia /nie koniecznie we dwoje/
Dobrze ktoś radzi. Tu nie miejsce na takie poszukiwania. Pozdrawiam
Edyta namiary podaja co ich znam...... wieczni poszukiwacze szczescia
tak podałem swoje namiary, ale z Panią nie przypominam sobie znajomości. I tak taka znajomość z Panią była by niemożliwa, gdyż nie ma Pani szacunku do ludzi
zazdrosna, gdyż do niej nikt nie chce napisać. A poza tym to skąd może znać namiary na poszukiwaczy szczęścia ? - pisała już z nimi ?
Limonkowanimfo, jeżeli dla ciebie wadą jest to,że ludzie szukają szczęscia, to jesteśmy z dwóch róznych światów. Niestety, zmartwię cię, a moze i nie, ale ja całe życie szukam szczęscia. Więcej! Dąze do niego! Nie jest to mój główny cel życia, choć ważny i pożadany.
Z tego, co sama zauważyłam, to z ciebie jest wieczna poszukiwaczka osób płci przeciwnej.Chyba każdy facet cię tutaj zna i jakos żaden nie zagrzał z tobą miejsca przez dłuzszy czas. Szukasz, szukasz i ciągle sama... a to nie jest pogoń za jakimś szczęsciem?
Mój post, nie był krzykiem rozpaczy,ze "muszę mieć chłopa". Ludziom róznie układa się życie. Ciebie ten temat nie dotyczy, wiec proszę, nie dawaj mi żadnych mądrych rad, nie sugeruj mi osób, których mam pominąc, bo nie każdy tak, jak ty szuka " bliższych znajomości"
Pozdrawiam i zyczę więcej wiary w siebie, jak i w innych :)
Edyta i ty szukasz "bliższych znajomości". Boisz się konkurencji? Limonkowanifa tylko informowała na jakich facetów możesz natrafic. Powinnaś jej podziękować. Uwielbiam jej posty i podejście do życia.
Pozdrawiam!
Dziekuję za troskę o mnie, a także za próbę myślenia za mnie.
Konkurencji TAKIEJ, się nie boję, bo to dla mnie nijaka konkurencja. Po 2, nie jest w mojej naturze zdradzać, a po 3 na różnych ludzi w życiu trafiamy. Nie ma to znaczenia czy to będzie tu, czy w realu. Po 4 staram sie przebywać z ludzmi wesołymi, optymistami, a nie ciągle narzekającymi na wszystko, co się da, zgorzkniałymi, przesiąkniętymi nihilizmem i nienawiscią do innych ludzi.A taki obraz , po przez jej wypowiedzi, wysuwa się o limonkowejnimfie.
Tak, jak pisałam, reprezentujemy dwa odmienne światy.
Dziękuję :)
Emanuelle to się prześpij z limonkowanimfą skora tak ją uwielbiasz , będzie wam dobrze .