napisz pawel1980030202@interia.pl
Prawdziwego przyjaciela to nie tak łatwo znaleźć, ale życzę powodzenia.
witaj...mozemy pogadac.....tez jestem po przejsciach........ehhh wiek+40
13:18, bez najmniejszych zobowiazań. Nie są mi potrzebni sponsorzy, faceci na jedną/kilka nocy, a ktoś, kto wie, co to znaczy dostać od życia po d**e. Kto świat widzi z innej perdpektywy niż ja- kobieta. Nie szukam szczeniackich zalotow, a kogoś dobrego, z kim można konie kraśc, płakać na reklamać, śmiać na horrorach. Kogoś, kto spontanicznie zadzwoni i powie, ze za 15 min idziemy na spacer. I idziemy. Nie do knajpy nachlać sie, a na zwykły koleżenski spacer.
limonkowa, to,że ty znasz kazdego, kto tylko napisze do ciebie, nie znaczy,że ja idę twoim śledem. Wrecz odwrotnie, ten typ zachowania mnie brzydzi. I nie masz nic do powiedzenia na poziomie, wiec zamilcz i zajmij sie swoim desperackim życiem.
limonkowa ktoś Ci dał mocno popalić w życiu . Twoje posty i podejście do innych to tylko gra . W gruncie rzeczy ty też jesteś wieczną poszukiwaczką szczęścia . Ogarnij się , bo nie znam na gorszej istoty na świecie jak kobieta zgorzkniała a pierwsze objawy już u Ciebie widać .
Limonka , ja już znalazłem i nie szukam . W przeciwieństwie do Ciebie swoje kontakty pielęgnuje gdyż łączą nas niezapomniane przeżycia .
kurde ta limonkowanimfa to wszędzie sie pokazuje z jadowitym jęzorem.
Ja tez się jeszcze mieszczę jeśli to jeszcze ciebie Edytko interesuje. Pozdrawiam.