Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Przydomowa oczyszczalnia

Ilość postów: 4 | Odsłon: 695 | Najnowszy post
  • Przydomowa oczyszczalnia

Witam

Mam pytanie czy jeżeli mieszkam w miejscowości gdzie planowana jest kanalizacja w 2015,to mogę na własną rękę zakupić oczyszczalnie i nie skorzystać z podłączenia.Wiem ,że nie ma takiej możliwości tam gdzie już jest kanalizacja w moim przypadku są tylko plany.

Może się ktoś orientuje jakie pozwolenia itd..

Dzięki serdeczne

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Przydomowa oczyszczalnia

Z tego co słyszałem to taka oczyszczalnia do tanich nie należy.Czy nie wyjdzie taniej i bezobsługowo wyjdzie podłączenie do kanalizacji?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Przydomowa oczyszczalnia

mam znajomą ma taką oczyszczalnię, ale mieszka prawie w środku lasu i szans na kanalizację żadnych nie miała. wiem że jest sporo ograniczeń w funkcjonowaniu takiej oczyszczalni np. nie można używać większości proszków do prania żadnych wybielaczy i ostrej chemii do czyszczenia bo pozabija się bakterie które rozkładają nieczystości .

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Przydomowa oczyszczalnia

nic z tych rzeczy odnośnie proszków,wystarczy raz w roku (min) dokonać czyszczenia zbiornika i drenażu przez wyspecjalizowaną firmę (tak zaleca producent) i problem z głowy a o bakteriach zapomnij,sam użytkuję taką oczyszczalnię i kiedy w pierwszym okresie liczyłem na bakterie to zawaliło na amen i nic nie pomogło prócz odkopywania rur

Gość_polak mały
        Zgłoś
        Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -