Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
        • Odp.: Przychodnia „Lekarz” na ul. 11 Listopada - proszę o opinie, chcę się tam zapisać

Szczerze mówiąc jestem zszokowana tymi negatywnymi opiniami. Należę do tej przychodni wraz z dziećmi od 7 lat. Nigdy nie było problemu z rejestracja, fakt że trzeba wcześnie wstać żeby się zapisać ale to normalne w każdej przychodni. Lekarze świetni, a pielęgniarki również mile. w recepcji nigdy nie spotkalam sie z nieprzyjemnymi komentarzami. Przy zastrzykach zawsze stwarzają przyjazna atmosferę, szczepienia również zawsze przebiegają bez zarzutów. Ja z tej przychodni jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam.

Gość_Zadowolona
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 41

Odp.: Przychodnia „Lekarz” na ul. 11 Listopada - proszę o opinie, chcę się tam zapisać

Witam,

ja chciałam zarejestrować w tej przychodni Mamę odnośnie wizyty domowej, ponieważ Mama nie chodzi i stan Jej się pogarsza, a pani dyżurna pielęgniarka stwierdziła, że nie wie czy jest sens umawiania takiej wizyty bo co lekarz powie, zrobi, uważa to ogólnie za bez sens, ponadto musiałam powtórzyć adres z 5 razy i datę urodzenia z 10 razy, bo nie wiem czy Pani nie słyszała czy nie chciała słyszeć... Uważam, że ta Pani jest właśnie od tego by zapisać taką wizytę, a lekarz przyjeżdża i ocenia co widzi i co należy zrobić... Poprosiłam Panią o nazwisko, nie chciała się przedstawić, tylko info, że nie musi i jest pielęgniarką dyżurną...

Kolejna sprawa kolejki są, co do rejestracji, proszę spróbować rano się tam dodzwonić - graniczy to niemalże z cudem, ale czasem się udaje po kilkunastu o ile nie kilkudziesięciu próbach, np. po ok.3 godz., kiedy już zapisać się nie można... dzwoniłam od 7ej, dodzwoniłam się o godz.11ej i Pani pow., że trzeba było do 10ej takie sprawy załatwiać (chodziło o umówienie wizyty domowej).

...czasami (mogę się mylić), jednakże odnoszę takie wrażenie, że słuchawka jest położona "obok" i nijak dodzwonić się nie można...

W przychodni na ul. Polnej "PROMED" natomiast takiego problemu nie miałam i pielęgniarka nie mówiła nic o braku sensu ani się nie wymądrzała, tylko zapytała o najważniejsze czy jest zasadna wizyta domowa i zapisała od razu, za co przy okazji dziękuję.

Gość_mascota
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Przychodnia „Lekarz” na ul. 11 Listopada - proszę o opinie, chcę się tam zapisać

Racje ludzi, racje pracowników...

Co do tych drugich, jako że od kilkunastu lat należę do przychodni, nie mam zastrzeżeń. Zarówno pielęgniarki, jak i lekarze dobrze wykonują swoje obowiązki, nie spotkałam się nigdy z nieżyczliwością. A jeśli chodzi o negatywne komentarze na temat tej instytucji- takowe zawsze będą, niezależnie od jakości usług. A te są według mnie na wysokim poziomie.

Uważam, że niektórzy mają zbyt wysokie oczekiwania, często nierealne do spełnienia. I pamiętajmy- to, jak odnosimy się do innych osób zazwyczaj daje reakcję zwrotną. Dlatego jeśli mamy zamiar oczerniać kogoś w internecie, popadnijmy najpierw w głęboką zadumę nad swoim zachowaniem, potem zaś, jeśli ochota nie minie, przenośmy swoją frustrację na klawiaturę.

Pozdrawiam ;)

Gość_głos r.
          Zgłoś
          Odpowiedz
    3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:
    "Ilando" Grzegorz Drogosz
    Branża: Komputery
    Dodaj firmę