Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Przychodnia „Lekarz” na ul. 11 Listopada - proszę o opinie, chcę się tam zapisać

Ilość postów: 39 | Odsłon: 4714 | Najnowszy post
  • Przychodnia „Lekarz” na ul. 11 Listopada - proszę o opinie, chcę się tam zapisać

Drodzy Państwo, proszę o opinie o przychodni ,, Lekarz" ul 11 Listopada, opinie o traktowaniu pacjenta, kolejkach i czy lekarze są chętni do wypisywania badań

Gość_Agnieszka
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Przychodnia „Lekarz” na ul. 11 Listopada - proszę o opinie, chcę się tam zapisać

chyba skierowań na badania a nie badań!

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Przychodnia „Lekarz” na ul. 11 Listopada - proszę o opinie, chcę się tam zapisać

raczej kolejki - proponowałbym przychodnie na ul.Chrzanowskiego,rejestracja do lek telefoniczna na wyznaczoną godzinę/przeniosłem sie właśnie z 11listopada/ lekarze może nie najlepsi ale do specjalisty i tak trzeba mieć skierowanie- wystawianie przez lekarza bezproblemowe.Badanie krwi na miejscu inne w wyznaczonych przychodniach.

Gość_pacjent
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Przychodnia „Lekarz” na ul. 11 Listopada - proszę o opinie, chcę się tam zapisać

dziękuje za informacje, właśnie chodziło mi o kolejki do rejestracji :)

Gość_Agnieszka
        Zgłoś
        Odpowiedz

S ja jestem bardzo zadowolona z przychodni Lekarz. Nigdy nie miałam problemu z wizytą u lekarza a i panie pielęgniarki naprawdę bardzo uprzejme. Należę do tej przychodni od samego początku jej istnienia i szczerze ją polecam. Lekarze są z różnymi charakterami tak jak i my pacjenci więc kompromis z obu stron i będzie ok.

Gość_Gosc-pacjentka
          Zgłoś
          Odpowiedz

Polecam przychodnie OMEGA koło bazarku ludzi mało bez kolejek bez stresu

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Odp.: Przychodnia „Lekarz” na ul. 11 Listopada - proszę o opinie, chcę się tam zapisać

nie polecam , trzeba się ustawić w kolejce co najmniej od godz 6 rano żeby się dostać do swojego lekarza albo zmieniać go przy każdej wizycie o telefonicznej rejestracji można pomarzyć

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ja z powodu tych kolejek zmieniłam przychodnię. Z głupią grypą po zwolnienie - nie ma szans, można tam umrzeć w oczekiwaniu na wizytę.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ja polecam Puls na slonku, jak się dowiedziałam w pracy jakie cuda są w innych przychodniach (m

In. Lekarza) to jak opowiedziałam dziewczyna jak jest w pulsie 3 się tam przeniosły - z rodzinami. Póki co wszyscy jesteśmy zadowoleni.

Łącznie z tym ze jak poszłam z dzieckiem z bólem ucha lekarz od razu wypisal skierowanie i poprosił laryngologa o przyjęcie w tym dniu. Musieliśmy poczekać 1,5 h na koniec kolejki ale wszystko załatwione w jednym dniu i miejscu - to mi się podobało, bo słyszałam że do laryngologa w naszym mieście się dostać to od 5, a tam na cito faktycznie! A na wizytę kontrolna pani pielęgniarka zapisała nas w gabinecie i juz przyszliśmy na daną godzinę i czekaliśmy z 5 minut!

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Nie polecam pani w rejestracji zwłaszcza jedna mała brunetka bardzo niegrzeczna -kolejki trudno się dostać do lekarza ciagle jest już komplet pacjentów. Ja właśnie się wypisałam teraz jestem w Rodzinie.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

też nie polecam, tam trzeba być zdrowym aby się leczyć, do lekarza ciężko się dostać, w kolejce trzeba się ustawić już przed 6 rano

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Też wypisuję się z "Lekarza". Jak tylko będzie taka potrzeba (oby nie prędko) idę do innej przychodni.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Ja dzwonię zawsze po 7-dmej rano i wyciągam kartę na dowolną godzinę. Możliwe, że jak teraz szaleją wirusy to przychodnia ma spore obłożenie.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Nigdy telefonicznie nie udalo mi sie wyciagnac karte. Dostac sie do lekarza trzeba szczescia.

LEKARZ - przychodnia mie dla chorych. Dla zdrowych i cietpliwych.

Gość_Pacjent.
                Zgłoś
                Odpowiedz

Tam pielęganiarki akurat nigdy nie mają czasu, ale lekarz każdy Cię przyjmie. Lekarze są Okj

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Rano należy ustawić się w kolejce jeszcze przed budynkiem, myślę, że za mało lekarzy na zapisaną liczbę pacjentów. Nawet gdy nie ma wirusów wyciągnięcie karty telefoniczne jest bardzo trudne. Nie ma zapisów z wyprzedzeniem np. gdy potrzebujesz pokazać wyniki lekarzowi.

Gość_pacjent
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Przychodnia super. Tylko żeby dostać się do lekarza trzeba mieć czas i zdrowie! Telefonicznie nie da rady.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Dobry żart tym paniom czasami nawet telefonu się niechce odebrać a jak mają ruszyć tyłki z krzesła to już wielki problem i wywracanie oczami

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę