Drodzy Państwo, proszę o opinie o przychodni ,, Lekarz" ul 11 Listopada, opinie o traktowaniu pacjenta, kolejkach i czy lekarze są chętni do wypisywania badań
chyba skierowań na badania a nie badań!
raczej kolejki - proponowałbym przychodnie na ul.Chrzanowskiego,rejestracja do lek telefoniczna na wyznaczoną godzinę/przeniosłem sie właśnie z 11listopada/ lekarze może nie najlepsi ale do specjalisty i tak trzeba mieć skierowanie- wystawianie przez lekarza bezproblemowe.Badanie krwi na miejscu inne w wyznaczonych przychodniach.
dziękuje za informacje, właśnie chodziło mi o kolejki do rejestracji :)
S ja jestem bardzo zadowolona z przychodni Lekarz. Nigdy nie miałam problemu z wizytą u lekarza a i panie pielęgniarki naprawdę bardzo uprzejme. Należę do tej przychodni od samego początku jej istnienia i szczerze ją polecam. Lekarze są z różnymi charakterami tak jak i my pacjenci więc kompromis z obu stron i będzie ok.
Polecam przychodnie OMEGA koło bazarku ludzi mało bez kolejek bez stresu
nie polecam , trzeba się ustawić w kolejce co najmniej od godz 6 rano żeby się dostać do swojego lekarza albo zmieniać go przy każdej wizycie o telefonicznej rejestracji można pomarzyć
Ja z powodu tych kolejek zmieniłam przychodnię. Z głupią grypą po zwolnienie - nie ma szans, można tam umrzeć w oczekiwaniu na wizytę.
Ja polecam Puls na slonku, jak się dowiedziałam w pracy jakie cuda są w innych przychodniach (m
In. Lekarza) to jak opowiedziałam dziewczyna jak jest w pulsie 3 się tam przeniosły - z rodzinami. Póki co wszyscy jesteśmy zadowoleni.
Łącznie z tym ze jak poszłam z dzieckiem z bólem ucha lekarz od razu wypisal skierowanie i poprosił laryngologa o przyjęcie w tym dniu. Musieliśmy poczekać 1,5 h na koniec kolejki ale wszystko załatwione w jednym dniu i miejscu - to mi się podobało, bo słyszałam że do laryngologa w naszym mieście się dostać to od 5, a tam na cito faktycznie! A na wizytę kontrolna pani pielęgniarka zapisała nas w gabinecie i juz przyszliśmy na daną godzinę i czekaliśmy z 5 minut!
Nie polecam pani w rejestracji zwłaszcza jedna mała brunetka bardzo niegrzeczna -kolejki trudno się dostać do lekarza ciagle jest już komplet pacjentów. Ja właśnie się wypisałam teraz jestem w Rodzinie.
też nie polecam, tam trzeba być zdrowym aby się leczyć, do lekarza ciężko się dostać, w kolejce trzeba się ustawić już przed 6 rano
Też wypisuję się z "Lekarza". Jak tylko będzie taka potrzeba (oby nie prędko) idę do innej przychodni.
Ja dzwonię zawsze po 7-dmej rano i wyciągam kartę na dowolną godzinę. Możliwe, że jak teraz szaleją wirusy to przychodnia ma spore obłożenie.
Nigdy telefonicznie nie udalo mi sie wyciagnac karte. Dostac sie do lekarza trzeba szczescia.
LEKARZ - przychodnia mie dla chorych. Dla zdrowych i cietpliwych.
Tam pielęganiarki akurat nigdy nie mają czasu, ale lekarz każdy Cię przyjmie. Lekarze są Okj
Rano należy ustawić się w kolejce jeszcze przed budynkiem, myślę, że za mało lekarzy na zapisaną liczbę pacjentów. Nawet gdy nie ma wirusów wyciągnięcie karty telefoniczne jest bardzo trudne. Nie ma zapisów z wyprzedzeniem np. gdy potrzebujesz pokazać wyniki lekarzowi.
Przychodnia super. Tylko żeby dostać się do lekarza trzeba mieć czas i zdrowie! Telefonicznie nie da rady.
Dobry żart tym paniom czasami nawet telefonu się niechce odebrać a jak mają ruszyć tyłki z krzesła to już wielki problem i wywracanie oczami