Moze ze znajomych mających samochód ci pomoże,wiadomo że wszystko kosztuje i się nie dziw,a z dźwiganiem drożej.
Najlepiej by było zapłacić ze 20 zł i mieć pretensje ,że za wolno wnosi meble na to czwarte piętro.Skąpstwo szkotów jest tylko legendą,skąpstwo Ostrowczan-rzeczywistością.
A ja tam z olx korzystalem 2 razy samochod plandeka czerewona i niebieska. Znoszone meble z 4 pietra w 40min (caly samochod zalaowany) dojazd i wnoszenie na 3 pietro. 3 godz. 60zl tak duzo? Dodam ze paragon dostalem przy mnie drukowany. Najwazniejsze to dobra dwuosobowa ekipa. Bo jak ktos zniesie szafe czy wersalke i odpoczywa 20min to dejta spokoj z taka osoba.
Najwazniejsze przy tej przeprowadzce,że paragon dostałeś.I to drukowany przy tobie.Pełna satysfakcja,podziwiam.
Zgadzam się z przedmówcą pełnia szczescia z tego podatek zapłaci i zarobi faktycznie 30 zł.Za 60 zł trzy godziny jakoś trudno w to uwierzyć jeszcze dwie osoby .
60zl sam transport. Ja wnosilem z kolega. No paragon dla mnie wazny bo skoro ja zarabiam legalnie . To oczekuje tego od innych. Widac ze malo wiesz o zyciu. Podam przyklad kup samochod obojetnie jaki za 10tys na fakturze ci wpisza mniej np 7tys bo ZAPLACI PAN MNIEJ PODATKU a pozniej chcesz oddac bo cos nie tak z tym samochodem i oddadza ci tyle co na fakturze czyli 7 i jak udowodnisz ze 10 im dales? A wy bogacze jestescie i czy dentysta lekarz itd itp nie wolacie paragonu i nabijacie kieszen komus. Szkoda ze ktos wam nie nabije.
Od maja można sobie dorabiać 1050zł miesięcznie bez działalności gosp. Wcale nie musieli Ci wydawać paragonu.
No to zmienia postać rzeczy dowiezienie samo bez wnoszenia.Piszesz bardzo niejasno ,z twojego wpisu wynika ze wnoszono meble na 4 piętro trzy godziny zeszło i wzięli 60 zl
No to nie wierz. Zapewne pracujesz to czemu nie powiesz szefowi zeby ci dal np 4 tys zamiast 1.5tys?? Po co ma za ciebie podatki ubezp. Placic?? Jak lubisz wszystko na lewo.
09:34. Pseudofilozofie, twoje tłumaczenie pokrętnego rozumienia rzeczywistości nikomu nie jest potrzebne. Zostaw sobie te swoje przemyślenia na samotne, nieprzespane noce i nie zawracaj d........
9:34 to przejaw typowego niewolnika systemu.Ja chętnie wziąłbym te 4 tysiące i miał głęboko w tyle cały ten złodziejski ZUS.Przy takiej kwocie stać by mnie było na opłacenie prywatnego ubezpieczenia zdrowotnego i wypiąłbym się na państwową -sic!służbę zdrowia.Ale taki z 9:34 woli,żeby za niego decydowano,rządzono jego losem,wymyślano co dla niego najlepsze.Już dziś ZUS to największe nieudacznictwo wymyślone przez poprzedni system ,a tak pieczołowicie hołubiony i gloryfikowany przez obecny.Słyszałeś prawy Polaku z 9:34 ile dostaniesz emerytury (jak dożyjesz)?40 % wartości twojej pensji.I co cwaniaku?dalej będziesz popierał i od wszystkich brał paragony?Pewnie cię rajcuje kupowanie limuzyn rządowych po milion złotych do wożenia tłustych dup.Taksówkarz musi mieć kasę fiskalną ,ale pleban już nie.Jesteś uczciwy?Zażądaj od plebana paragonu za wrzucenie kasy na tacę.Powiesz ,że to ofiara dobrowolna?Wg prawa polskiego żebractwo jest zakazane.Pieprzę ten system ,bo widzę na co są wydawane pieniądze z podatków.Widzę ,że składki zdrowotne -wcale niemałe-są przeznaczane na wszystko,tylko nie na ochronę zdrowia i godne traktowanie chorych.Nie życzę ci bys chorował,ale jak zajdzie potrzeba skorzystania z "usług" szpitala,choćby ostrowieckiego,to na sam widok podawanego jedzenia ,wyrzygasz się.XXI wiek,k...mać,a nędza jak za feudalizmu.Płać podatki i stój od północy w kolejce do ortopedy,biedny zaszczuty osobniku.
Lubie was podkrecac na forum piszac co do glowy przyjdzie rozne glupoty a wy sie tak szybko bulwersujecie i wkur..
Mało ,mnie gość powiedział 700 zł.