Gość Igorigor wiesz przede wszystkim podobno pieniądze są początkiem zła? Gdybyś zamierzał je oddać to ja przyjmę od Ciebie ten ciężar :-)
Ja też dziś sięgnąłem po literaturę o Bogu, ale przepraszać nie będę narazie nikogo. Myślę że albo coś się zmienia albo się starzeje :-( Gość Igorigor wytrwałości w postanowieniu.
Gość T-Mobile najważniejsze jest to by zarobić je samemu a nie prosić się kogoś. Jeżeli jestem zdrowy psychicznie i fizycznie plus głowę na karku to na pewno uda mi się je samemu zarobić i nie będą dla mnie ciężarem.
Ja przeprosiłem bo się ktoś o to upomniał i potrafię przyznać się do błędu. Znam słowo PRZEPRASZAM tak zostałem wychowany. Myślę że się starzejesz.
I jeszcze mocne postanowienie poprawy. Zawsze mależy zwracać uwagę na to co się mówi bo tych słów NIGDY nie cofniesz.
ceni się to, że ludzie potrafią się przyznać publicznie do błędów i przeprosić. Trzymaj tak dalej Igorze ;)
12:18. Lepiej późno, niż wcale, zdobyć się na refleksję i co najważniejsze, nie powielać popełnionych błędów.Masz jutro na WOŚP doskonałą okazję zrehabilitować się pomagając chorym dzieciaczkom i ludziom starszym.Każda złotówka z dobrego serca się liczy.Do zobaczenia na rynku.
Ja tez przepraszam wszyskich ludzie zycir jest piekne pzdr
Chorym dzieciaczkom można pomóc bez pośredników gościu 19:59. Nie trzeba zaraz dawać na WOŚP i Owsiaka.
13:39.Twój problem.Kogo to obchodzi? Zdrowo myślący ludzie na całym świecie tego problemu nie mają.
Nie musisz czytać. Przeprosił co bardzo dobrze o nim świadczy i jego wychowaniu i jest OK.