A o co chodzi z tym skrojeniem barw Rabid Wolves przez chłopaków z Gremium.
Podpadli czymś?
Rabid Wolves to są kundelki runnersów a gremium i runnersi mają ze sobą kose i gremium ich skroili.teraz się wzajemnie najeżdżają.ganiają się jak dzieci ale ich sprawa.niech się wytłuką lepiej się w to nie mieszać.
a słyszałem że gremium ostatnio runnersom trochę dokopali i pewnie przyjechali się zemścić.Pewnie znów omłot dostaną:)
Podobno road runners dostało niedawno niezłe baty od gremium i pewnie chcieli odwetu.narzekacie na gremium a nawet nie wiecie jakie tamci to chołota.ciężko przejść koło nich na zlocie żeby któryś cię nie popchnął.szkoda że im nie wkopali.
RR nie dostało żadnych batów ;) A gremium w Polsce to już nie klub ;) Chowają się po kątach ;) Nawet barwy boją się nosić... Na własne zloty bez kamizelek jeżdżą ;) Na miejscu dopiero zakładają ;)
Matko! ! ! , ale tam sie u Was dzieje. Chyba dawno mnie w O-cu nie bylo? Czuje , ze jak pojade to go nie poznam. I nareszcie jakis normalny watek! Bo tak to caly czas czytam , ze albo ciuchy nie takie ,albo ze nie normalnych facetow czy kobiet w O-cu itd. A tutaj chociaz ktos napisal, ze "Ameryke mamy". Nareszcie.
Pozdrawiam
Należę do gremium,przed nikim się nie chowam i w kamizelce też nie boję się chodzić a już na pewno nie siadam na motocykl bez barw.Co masz mi koleżko z 18.04 do zarzucenia?
Chłopaki z motocykli tak trzymajcie to jest wspaniałe to co robicie nie zwracajcie na tych co bzdety piszą bo to zazdrość że Wy macie super MASZYNY za super pieniądze a oni NIE jestem za Wami też bym chciała jeździć takim sprzętem POZDRAWIAM WSZYSTKICH NA PIĘKNYCH MASZYNACH !!!!!!!!!!!
RR dostało po tyłku,też o tym słyszałem chociaż na motorów nie lubię i się tym nie interesuję.za to moja dziewczyna bardzo
A ja słyszałem że to Gremium dostało po tyłku... I to w paru miastach... I od KPKM i od Hellsów... Pali im się pod nogami...
moze bardziej sie interesuje motocyklistami hehe
Tobie nic nie mam do zarzucenia,ale temu kolesiowi z pick-upa wiele!
ale obrażasz cały klub więc pytam czy masz jakąś wiedzę na tematy o których piszesz?nie rozsiewaj chłopie plotek.A my sobie damy rade.pozdrawiam