Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Przedszkole nr 7 w Ostrowcu - czy władze oświatowe wiedzą, co się w nim dzieje?

Ilość postów: 4 | Odsłon: 5907 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Przedszkole nr 7 w Ostrowcu - czy władze oświatowe wiedzą, co się w nim dzieje?”.
  • Przedszkole nr 7 w Ostrowcu - czy władze oświatowe wiedzą, co się w nim dzieje?

Czy władze oświatowe w Ostrowcu wiedzą co dzieje się w Przedszkolu Nr 7 u Pani Anny Kulikowskiej? Jestem zaniepokojony tym, że zamiast realizacji obowiązków statutowych (opieka - nauka -wychowanie) przedszkole (a właściwie pracownicy przedszkola )zajmują się czymś innym, niedopuszczalnym za nasze i publiczne pieniądze! Tabuny gości zewnętrznych, różne imprezy nie związane lub na siłę związane z przedszkolem, dzieci łączone w grupy z powodu oddelegowania pań nauczycielek do innych czynności, kucharki przedszkolne sporządzające posiłki dla gości z zewnątrz i sprzątające po nich, Bród i bałagan, brak higieny po wizycie tak licznych grup gości na salach przedszkolnych. Co na to SANEPID Ostrowiecki! Pani dyrektor Kulikowska, zresztą wraz z innymi dyrektorkami ostrowieckimi ciągle gdzieś BALUJE, szkoli się, "niby promuje" (tzw wyścig szczurów), a nie zajmuje się nadzorem pracy. HIGIENA bhp - ciągłe grypy żołądkowe, kichania smarkania, biegunki wśród dzieci przedszkolnych i personelu! Mam już dosyć takiej organizacji pracy w tym przedszkolu, niestety Pani dyrektor jest z tych, którym włos (powtarzam na razie) z głowy nie spadnie bo ma poparcie (bardzo silne ) władz oświatowych w Ostrowcu. Może jednak SANEPID i KURATOR OŚWIATY z Kielc coś pomoże?

Gość_Rodzic przedszkolaka
    Zgłoś
    • Odp.: Przedszkole nr 7 w Ostrowcu - czy władze oświatowe wiedzą, co się w nim dzieje?

szanowny rodzicu założycielu wątku, ciesz się, że tak jest, to jest mega plus dla przedszkola, wolisz, żeby realizowali obowiązki statutowe? czyli co ? wierszyki pedofilskie że nie ważne, czy jestem dziewczynką czy chłopcem, przebieranie się dziewczynek za chłopców i na odwrót i wiele innych spraw, które są narzucane, że aż się włos jeży na głowie? może pomyśl zanim coś napiszesz, goście niech sobie przychodzą, zawsze byli i będą, a przedszkole nr 7 jest ok, bardzo miłe panie przedszkolanki, moje dzieciaczki bardzo sobie chwaliły

Gość
      Zgłoś
      • Odp.: Przedszkole nr 7 w Ostrowcu - czy władze oświatowe wiedzą, co się w nim dzieje?

Moje dziecko tez tam chodzilo i bylam bardzo zadowolona, panie bardzo mile i zaangazowane w swoja prace, a biegunki i katary sa teraz wszedzie i w przedszkolach i szkolach.

Gość
        Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

Odp.: Przedszkole nr 7 w Ostrowcu - czy władze oświatowe wiedzą, co się w nim dzieje?

BRAWO! zA oDWAGĘ

Gość_ANNA
      Zgłoś
W tym wątku znajdują się 8 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -