Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Przedszkole nr 7 w Ostrowcu - czy władze oświatowe wiedzą, co się w nim dzieje?

Ilość postów: 40 | Odsłon: 5904 | Najnowszy post
  • Przedszkole nr 7 w Ostrowcu - czy władze oświatowe wiedzą, co się w nim dzieje?

Czy władze oświatowe w Ostrowcu wiedzą co dzieje się w Przedszkolu Nr 7 u Pani Anny Kulikowskiej? Jestem zaniepokojony tym, że zamiast realizacji obowiązków statutowych (opieka - nauka -wychowanie) przedszkole (a właściwie pracownicy przedszkola )zajmują się czymś innym, niedopuszczalnym za nasze i publiczne pieniądze! Tabuny gości zewnętrznych, różne imprezy nie związane lub na siłę związane z przedszkolem, dzieci łączone w grupy z powodu oddelegowania pań nauczycielek do innych czynności, kucharki przedszkolne sporządzające posiłki dla gości z zewnątrz i sprzątające po nich, Bród i bałagan, brak higieny po wizycie tak licznych grup gości na salach przedszkolnych. Co na to SANEPID Ostrowiecki! Pani dyrektor Kulikowska, zresztą wraz z innymi dyrektorkami ostrowieckimi ciągle gdzieś BALUJE, szkoli się, "niby promuje" (tzw wyścig szczurów), a nie zajmuje się nadzorem pracy. HIGIENA bhp - ciągłe grypy żołądkowe, kichania smarkania, biegunki wśród dzieci przedszkolnych i personelu! Mam już dosyć takiej organizacji pracy w tym przedszkolu, niestety Pani dyrektor jest z tych, którym włos (powtarzam na razie) z głowy nie spadnie bo ma poparcie (bardzo silne ) władz oświatowych w Ostrowcu. Może jednak SANEPID i KURATOR OŚWIATY z Kielc coś pomoże?

Gość_Rodzic przedszkolaka
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Przedszkole nr 7 w Ostrowcu - czy władze oświatowe wiedzą, co się w nim dzieje?

Ale jak władze tam się goszczą to jak może jej włos z głowy spaść?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Przedszkole nr 7 w Ostrowcu - czy władze oświatowe wiedzą, co się w nim dzieje?

Zgadzam się z Tobą. Ostatnio też pisałam w tej sprawie i nic. Cisza.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Przedszkole nr 7 w Ostrowcu - czy władze oświatowe wiedzą, co się w nim dzieje?

a czy ktoś oficjalnie napisał jakieś pismo do urzędu miasta , łatwo kogoś obsmarować na forum .

pozdrawiam urzędas

Gość_urzędas
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Przedszkole nr 7 w Ostrowcu - czy władze oświatowe wiedzą, co się w nim dzieje?

Oj, ktoś tu chyba zazdrosny jest.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Trza ruszyć te chore układy!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

szczerze moje dziecko chodzi do innego przedszkola nie bede ujwniac na form do jakiego i jest tak samo niestety:(

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

zazdrosc az po oczach bije,moje dziecko chodzi do tego przedszkola,nie mam zadnych zastrzezen,grono pedagogiczne wspaniale,rodzice przyprowadzaja chore dzieci do przedszkola,zasmarkane wiecznie,

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Po co to robić jakiś wyścig szczurów ,komu dzieciom czy dyrekcji? Ale fakt jest taki że impreza goni imprezę. Ponoć to jest to teraz mile widziane. Ale przez kogo ? Na pewno nie przez rodziców ani dzieci bo ci są już tym zmęczeni.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Nie wszystkie dyrektorki ostrowieckich przedszkoli ciągle balują. Te z prywatnych przedszkoli siedzą na miejscu i pilnują interesu. A tam też bardzo wiele się robi -ale dla dzieci.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Jedyne zastrzeżenia jakie mam do tego przedszkola, to przyzwolenie na przyprowadzanie chorych dzieci na zajęcia. Poza tym, nie zauważyłam nic niepokojącego. Co do Dyrekcji- super ugodowe, kontaktowe kobitki.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Jest kilka innych przedszkoli - jak coś nie pasuje można dziecko przepisać i nie robić problemu.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ja jestem z tego przedszkola bardzo zadowolona.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

O ile to przedszkole prywatne to masz święta rację.Jeśli jednak publiczne to juz to co piszesz jest głupotą.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Gościu z 8.41 wam płacimy z naszych podatków i od was wymagamy więc więcej pokory i do roboty! Uderz w stół nożyce się odezwą. We wszystkich przedszkolach podobnie - wyścig szczurów.

Zgłoś
        Odpowiedz

Kobieto to wypisz dzieciaka z tego przedszkola do innego i może ci się zmieni wredny charakter,łaski nie robisz ,że płacisz a za darmo nic nie ma, możesz sobie nianię zatrudnić lub go trzymać w domu 10:56 Do roboty kobieto a nie wypisywania bzdetów

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Gość Dziś, 12:52 Jak bym chciał nianię zatrudnić to bym zatrudnił, nie rozumiesz? Dałem do przedszkola, wymagam minimum standardu i za to płace. Jeśli przedszkole nie jest w stanie zaspokoić tego minimum, to niech zaprzestanie działalności. Prywatne czekają! Przedszkole nie jest dla pracowników!!!

Gość Dziś, 11:07 Chyba jesteś moherem? Co ty wiesz o gender?

Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

szanowny rodzicu założycielu wątku, ciesz się, że tak jest, to jest mega plus dla przedszkola, wolisz, żeby realizowali obowiązki statutowe? czyli co ? wierszyki pedofilskie że nie ważne, czy jestem dziewczynką czy chłopcem, przebieranie się dziewczynek za chłopców i na odwrót i wiele innych spraw, które są narzucane, że aż się włos jeży na głowie? może pomyśl zanim coś napiszesz, goście niech sobie przychodzą, zawsze byli i będą, a przedszkole nr 7 jest ok, bardzo miłe panie przedszkolanki, moje dzieciaczki bardzo sobie chwaliły

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka
Dodaj firmę