Ludzie, czy Wy w domu macie lusterka? Dyrektorka przedszkola to normalna kobieta! Szczupła, a więc raczej bombonierek nie lubi ;P
dzieci jakie są- wszyscy wiemy.. jednemu sie podoba , drugiemu nie... jedno ma wielu kolegów a inne lubi samotność ... my rodzice słuchamy ( lub nie) tylko opowieści swoich pociech jak było dziś w przedszkolu. Czasem jest fajnie, czasem nie. Ilu z was drodzy rodzice porozmawiało przy odbieraniu pociechy z wychowawczynią " jak tam moja pociecha" ?? jak sie sprawuje, czy nie sprawia problemów ?? mam 36 lat, chodziłem do tego przedszkola, później moje 2 córki a teraz syn mojej partnerki, i choć mieszkam dość daleko od pułanek to nie wybrał bym innego przedszkola!! i g.. prawda, że kryterium przyjęć dzieci jest uzależnione od tego czy rodzic pracuje czy nie! jeśli tak to proszę to zgłosić w kuratorium ponieważ to bezprawie! co do pani Dyrektor : bardzo sympatyczna babka , i nie wyglada na taka co by dużo bombonierek dostawała ... A co do was zawiedzeni rodzice: dzieci zapisuje sie do przedszkola czy szkoły jak najwcześniej a nie na ostatni moment a potem płacz bo trzeba dziecko odbierać z przedszkola umiejscowionego na 2 końcu miasta bo tatuś czy mamusia nie mieli czasu wcześniej zapisać dziecka !!! zacznijcie do ku..y nędzy myśleć o dzieciach a nie o sobie !!! bo tu źle a tu nie dobrze! rzygać się chce jak sie czyta takie wypowiedzi !! a jak jeszcze ktoś zachwala to oczywiście nikt inny jak ktoś z kadry np. pani dyrektor... brak słów . No ale my Polacy mamy zawiść we krwi . Miłej nocki życzę i zacznijcie co poniektórzy myśleć bo jak na razie wam to nie wychodzi ...
Admin nie powinien dopuszczać do powstawania takich wątków. To czysta reklama przedszkoli, a szczególnie pań dyrektorek!
Niech się zajmują pracą, a nie odpowiadaniem na prawdopodobnie sobie wcześniej zadane pytania ;(
Jak się czyta wypowiedzi, to wiadomo kto pisał.
Raz można napisać w imieniu " pani", a raz w imieniu "pana".
Żałosne, ha ha ha...
Dajcie już spokój z tym wątkiem :(