Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Przedszkole nr 16

Ilość postów: 40 | Odsłon: 3992 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 39

Odp.: Przedszkole nr 16

Ludzie, czy Wy w domu macie lusterka? Dyrektorka przedszkola to normalna kobieta! Szczupła, a więc raczej bombonierek nie lubi ;P

Gość_mała
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Przedszkole nr 16

dzieci jakie są- wszyscy wiemy.. jednemu sie podoba , drugiemu nie... jedno ma wielu kolegów a inne lubi samotność ... my rodzice słuchamy ( lub nie) tylko opowieści swoich pociech jak było dziś w przedszkolu. Czasem jest fajnie, czasem nie. Ilu z was drodzy rodzice porozmawiało przy odbieraniu pociechy z wychowawczynią " jak tam moja pociecha" ?? jak sie sprawuje, czy nie sprawia problemów ?? mam 36 lat, chodziłem do tego przedszkola, później moje 2 córki a teraz syn mojej partnerki, i choć mieszkam dość daleko od pułanek to nie wybrał bym innego przedszkola!! i g.. prawda, że kryterium przyjęć dzieci jest uzależnione od tego czy rodzic pracuje czy nie! jeśli tak to proszę to zgłosić w kuratorium ponieważ to bezprawie! co do pani Dyrektor : bardzo sympatyczna babka , i nie wyglada na taka co by dużo bombonierek dostawała ... A co do was zawiedzeni rodzice: dzieci zapisuje sie do przedszkola czy szkoły jak najwcześniej a nie na ostatni moment a potem płacz bo trzeba dziecko odbierać z przedszkola umiejscowionego na 2 końcu miasta bo tatuś czy mamusia nie mieli czasu wcześniej zapisać dziecka !!! zacznijcie do ku..y nędzy myśleć o dzieciach a nie o sobie !!! bo tu źle a tu nie dobrze! rzygać się chce jak sie czyta takie wypowiedzi !! a jak jeszcze ktoś zachwala to oczywiście nikt inny jak ktoś z kadry np. pani dyrektor... brak słów . No ale my Polacy mamy zawiść we krwi . Miłej nocki życzę i zacznijcie co poniektórzy myśleć bo jak na razie wam to nie wychodzi ...

Gość_paweł
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Paweł- pieknie napisałeś :)

Gość_mała
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Admin nie powinien dopuszczać do powstawania takich wątków. To czysta reklama przedszkoli, a szczególnie pań dyrektorek!

Niech się zajmują pracą, a nie odpowiadaniem na prawdopodobnie sobie wcześniej zadane pytania ;(

Jak się czyta wypowiedzi, to wiadomo kto pisał.

Raz można napisać w imieniu " pani", a raz w imieniu "pana".

Żałosne, ha ha ha...

Dajcie już spokój z tym wątkiem :(

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka
Dodaj firmę