Mania,to dyr przedszkola.Lubi świeczniki??? nie tylko....Uważam,że należy walczyć o miejsce w tym przedszkolu i nie odpuszczać.Jeżeli pani tylko pracuje to jakim prawem pani dziecko nie zostało przyjęte?
Takim że jak jeden rodzić pracuje to drugi może się zaopiekować dzieckiem w przeciwieństwie do sytuacji gdy dwóch rodziców pracuje. Widziałam, że sporo dzieci nie przyjęto, szczególnie z młodszych roczników.
ale Jesteście mało inteligentni komentując moje wypowiedzi :/ Jaka ja Pani Dyrektor?????????? Skąd takie stwierdzenie, hm. To, że dobrze się wypowiadam na temat tego przedszkola?? Przecież mam kontakt z synem i wiem, czy jest mu tam dobrze czy nie?!
Reasumując teraz, że jak jest pozytywna wypowiedź to znaczy, że ta osoba to Pani Dyrektor hehehehe ale śmieszni ludzie
MÓJ SYN RÓWNIEŻ UCZĘSZCZAŁ DO TEGO PRZEDSZKOLA W UBIEGŁYM ROKU I BYŁAM BAAARDZO ZADOWOLONA. TERAZ ZMIENILIŚMY MIEJSCE ZAMIESZKANIA I UCZĘSZCZA DO INNEGO I NIE MA PORÓWNANIA. PRZEDSZKOLE NR 16 GODNE POLECENIA.
W internecie piszemy małymi literami http://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta duże oznaczają krzyk. Takie kryterium jakie podobno przyjęły dyrektorki wszystkich przedszkoli na zebraniu (tym się tłumaczą) sory ale jest dla mnie śmieszne. Międzyinnymi po to chcielismy wysłać dziecko do przedszkola żeby żona mogła iść do pracy. Poprostu chyba zapomniałem o bombonierce ehh..
Przedszkole super- mój synek chodzi tam od roku i nie mam żadnych zastrzeżeń. Rozumiem żal rodzicow nieprzyjetych dzieci, ale zrozumcie, jesli zainteresowanie jest duże, to nie moga przyjąć wszystkich.
mała nie do końca tu chodzi o zainteresowanie co o dziwne kryterium przyjmowania w pierwszej kolejności dzieci rodziców obojga pracujących, trochę dziwne to podejście. Poprostu kto nie dał ten nie ma :)
Uważasz, ze reszta rodziców dała łapówki, weź się stuknij mocno w głowę. Bo w tym momencie kogoś oskarżasz a dowodów nie masz.
Kogo oskarżam? z imienia i nazwiska?? o bombonierke mi chodzilo a to tez łapówka???? stuknij sie mocniej.
Gościu- 19:20 oskarżenie o łapówkarstwo to poważna sprawa. Zastanów się zanim następnym razem coś "chlapniesz".Zaręczam Ci, że dziecko zostało przyjete bez łapówki, bombonierki itp.choć łatwiej pewnie będzie
Ci nadal snuć teorie spiskowe;) Dlaczego Twoim zdaniem kryterium polegajace na przyjmowaniu dzieci, ktorych obydwoje rodzice pracują jest bez sensu?! Jeśli obydwoje rodzice pracują to jak zapewnić dziecku opiekę? Ludzie, choćby nawet wszystkich chcieli przyjąć...to co - mają 100 osobowe grupy potworzyć?!0 Przedszkole nie jest z gumy i się nie rozciągnie ;
Żal mi tych niedowiarków, bo to osoby które się jak zwykle nudzą.
Znam osobiście Panią Dyrektor, jest świetną osobą, a jak ktoś Jej zazdrości i funkcji i urody to już trudno.
...za pomocą Forum pozdrawiam p.Dyrektor:)))
Życzliwa :) popieram w stu procentach Twoją wypowiedź :)
To nie dyrektorki przyjęły takie kryterium w każdym mieście tak jest i jest to logiczne. A co do bombonierek to nie bądź śmieszny :)
mojemu dziecku w tym przedszkolu zawsze coś ginie i to nie z winy dziecka
w zeszłym roku mój synek chodził do tego przedszkola mimo, że ja nie pracowałam.Teraz oboje pracujemy i synek dostał się na kolejny rok więc nie ma reguły. Na pewno pierwszeństwo mają dzieci z Pułanek, dopiero potem bierze się pod uwagę pracę rodziców. Mojej koleżanki synek dostał się i w tamtym roku i w tym a ona nie pracuje. Co do samego przedszkola to ogólnie jestem zadowolona