Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Przedszkole nr 16

Ilość postów: 13 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Przedszkole nr 16”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 2

Odp.: Przedszkole nr 16

Mój syn chodzi do tego przedszkola i jestem bardzo z niego zadowolona. Bardzo miłe panie w sumie to cała kadra nauczycielska jak i Panie, które pomagają. Przedszkole prowadzone jest system DALTONA co jest niespotykane w innych placówkach. Dużo atrakcji jest organizowanych dla dzieci w ciągu całego roku. Dzieci są pod bardzo dobrą opieką. Jak najbardziej polecam :)

Gość_mania
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

tragedia...............

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość_m...
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Przepraszam bardzo nie jestem ani Panią Dyrektor ani nikim z kadry nauczycielskiej tylko matką syna, który uczęszcza do tego przedszkola :) Ja jestem zadowolona i mam prawo wyrazić swoją opinię jak oczekiwała tego osoba zakładająca ten temat na forum.

Jak się komu coś nie podoba to już jego problem nie mój...

Gość_mania
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Przez tę metodę moje dziecko nie chce tam chodzić co dzień płacz,nie rozumiem tego jedne dzieci się bawią a drugie jak zadania nie zrobi to musi robić nie ma tak że wszyskie dzieci robią to samo,żałuję ale cóż teraz na koniec czekamy i się przenosimy

Gość_M
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Metoda jest fajna dla kadry przedszkola, bo daje możliwości wyjazdów zagranicznych. Np konferencji, wykładów, spotkań, itp

Gość_mama
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

NIE JESTEM PANIĄ DYREKTOR - POZDRAWIAM WSZYSTKICH NIEDOWIARKÓW :) Marzena

Gość_mania
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Mania,to dyr przedszkola.Lubi świeczniki??? nie tylko....Uważam,że należy walczyć o miejsce w tym przedszkolu i nie odpuszczać.Jeżeli pani tylko pracuje to jakim prawem pani dziecko nie zostało przyjęte?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

mała nie do końca tu chodzi o zainteresowanie co o dziwne kryterium przyjmowania w pierwszej kolejności dzieci rodziców obojga pracujących, trochę dziwne to podejście. Poprostu kto nie dał ten nie ma :)

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

To nie dyrektorki przyjęły takie kryterium w każdym mieście tak jest i jest to logiczne. A co do bombonierek to nie bądź śmieszny :)

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

Żal mi tych niedowiarków, bo to osoby które się jak zwykle nudzą.

Znam osobiście Panią Dyrektor, jest świetną osobą, a jak ktoś Jej zazdrości i funkcji i urody to już trudno.

...za pomocą Forum pozdrawiam p.Dyrektor:)))

Gość_życzliwa
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

Życzliwa :) popieram w stu procentach Twoją wypowiedź :)

Gość_mania
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 37

w zeszłym roku mój synek chodził do tego przedszkola mimo, że ja nie pracowałam.Teraz oboje pracujemy i synek dostał się na kolejny rok więc nie ma reguły. Na pewno pierwszeństwo mają dzieci z Pułanek, dopiero potem bierze się pod uwagę pracę rodziców. Mojej koleżanki synek dostał się i w tamtym roku i w tym a ona nie pracuje. Co do samego przedszkola to ogólnie jestem zadowolona

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 40

dzieci jakie są- wszyscy wiemy.. jednemu sie podoba , drugiemu nie... jedno ma wielu kolegów a inne lubi samotność ... my rodzice słuchamy ( lub nie) tylko opowieści swoich pociech jak było dziś w przedszkolu. Czasem jest fajnie, czasem nie. Ilu z was drodzy rodzice porozmawiało przy odbieraniu pociechy z wychowawczynią " jak tam moja pociecha" ?? jak sie sprawuje, czy nie sprawia problemów ?? mam 36 lat, chodziłem do tego przedszkola, później moje 2 córki a teraz syn mojej partnerki, i choć mieszkam dość daleko od pułanek to nie wybrał bym innego przedszkola!! i g.. prawda, że kryterium przyjęć dzieci jest uzależnione od tego czy rodzic pracuje czy nie! jeśli tak to proszę to zgłosić w kuratorium ponieważ to bezprawie! co do pani Dyrektor : bardzo sympatyczna babka , i nie wyglada na taka co by dużo bombonierek dostawała ... A co do was zawiedzeni rodzice: dzieci zapisuje sie do przedszkola czy szkoły jak najwcześniej a nie na ostatni moment a potem płacz bo trzeba dziecko odbierać z przedszkola umiejscowionego na 2 końcu miasta bo tatuś czy mamusia nie mieli czasu wcześniej zapisać dziecka !!! zacznijcie do ku..y nędzy myśleć o dzieciach a nie o sobie !!! bo tu źle a tu nie dobrze! rzygać się chce jak sie czyta takie wypowiedzi !! a jak jeszcze ktoś zachwala to oczywiście nikt inny jak ktoś z kadry np. pani dyrektor... brak słów . No ale my Polacy mamy zawiść we krwi . Miłej nocki życzę i zacznijcie co poniektórzy myśleć bo jak na razie wam to nie wychodzi ...

Gość_paweł
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 9 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę