Witam, jak wrażenia po pierwszym dniu w przedszkolu? Pozytywne czy negatywne? Ja osobiście nie wiem co myśleć - dziecko niby zadowolone ale jakoś dziwnie zamknięte w sobie
Jeszcze nie zaczęło się dobrze zaakceptować ,a już matka szuka sensacji. Wypisz go jak ci nie pasuje, droga wolna.
Jak na razie mam mieszane uczucia.
A gdzie dawna p. dyrektor?
jest nowa
dyrektor jest nowa. Pani Gordon uczy nadal zerówkę.
to ta stara nowa dyrektorką?
dyrektorka nowa nie jest z tego przedszkola
proces adaptacji dziecka w przedszkolu może trochę potrwać; poczytaj o tym i jeśli chcesz by Twoje dziecko uczęszczało do przedszkola to wspieraj Go w tym trudnym dla niego czasie. Mów dziecku, że jest dzielne, duże, że sobie poradzi, że jesteś z niego bardzo dumna.
Powodzenia Mamo; daj sobie i dziecku szansę
Moja córeczka jeszcze popłakuje ale mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej.☆jak kazdy potrzebuje czasu zeby sie zaadaptować, mnie martwi jednak to ze nie pozwalaja odebrac pociechy przed 13 odbieram starsze dziecko ze szkoly po 12 .30 i szkoda mi czasu na wystawanie pod przedszkolem wrr co o tym sądzicie?
Głupoty i slogany a poproszę panią dyrektor tego przedszkola o rzeczywistość,poproszę
moje dziecko zadowolone bardzo, polubiło to przedszkole i wstaje rano z radością,
Zapraszam na zajęcia przedpołudniowe dla dzieci, które nie chodzą do przedszkola. Świetna alternatywa dla żłobka czy przedszkola. Ciekawe zajęcia dla dzieci 1,5-4lata we FRIENDS STUDIO. WIęcej informacji na stronie internetowej albo pod nr telefonu: 660542847
Serdecznie zapraszam:)
Pod nową dyrekcją przedszkole schodzi na psy.
czy to przedszkole znajduje przy szkole nr 5 ? Wie ktoś jak nazywa się P. dyrektor ?
A to niby czemu schodzi na psy? Ja jako matka jestem zadowolona z Pani Dyrektor.