Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Przedszkole nr 15 na Ogrodach - dziecko jakoś dziwne zamknięte po pierwszym dniu

Ilość postów: 16 | Odsłon: 2083 | Najnowszy post
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Przedszkole nr 15 na Ogrodach - dziecko jakoś dziwne zamknięte po pierwszym dniu”.
  • Przedszkole nr 15 na Ogrodach - dziecko jakoś dziwne zamknięte po pierwszym dniu

Witam, jak wrażenia po pierwszym dniu w przedszkolu? Pozytywne czy negatywne? Ja osobiście nie wiem co myśleć - dziecko niby zadowolone ale jakoś dziwnie zamknięte w sobie

Gość_agness
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Przedszkole nr 15 na Ogrodach - dziecko jakoś dziwne zamknięte po pierwszym dniu

Jeszcze nie zaczęło się dobrze zaakceptować ,a już matka szuka sensacji. Wypisz go jak ci nie pasuje, droga wolna.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Przedszkole nr 15 na Ogrodach - dziecko jakoś dziwne zamknięte po pierwszym dniu

Jak na razie mam mieszane uczucia.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Przedszkole nr 15 na Ogrodach - dziecko jakoś dziwne zamknięte po pierwszym dniu

A gdzie dawna p. dyrektor?

Gość_jaga
        Zgłoś
        Odpowiedz

jest nowa

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

dyrektor jest nowa. Pani Gordon uczy nadal zerówkę.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

to ta stara nowa dyrektorką?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

dyrektorka nowa nie jest z tego przedszkola

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Odp.: Przedszkole nr 15 na Ogrodach - dziecko jakoś dziwne zamknięte po pierwszym dniu

proces adaptacji dziecka w przedszkolu może trochę potrwać; poczytaj o tym i jeśli chcesz by Twoje dziecko uczęszczało do przedszkola to wspieraj Go w tym trudnym dla niego czasie. Mów dziecku, że jest dzielne, duże, że sobie poradzi, że jesteś z niego bardzo dumna.

Powodzenia Mamo; daj sobie i dziecku szansę

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Moja córeczka jeszcze popłakuje ale mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej.☆jak kazdy potrzebuje czasu zeby sie zaadaptować, mnie martwi jednak to ze nie pozwalaja odebrac pociechy przed 13 odbieram starsze dziecko ze szkoly po 12 .30 i szkoda mi czasu na wystawanie pod przedszkolem wrr co o tym sądzicie?

Gość_oburzona
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Głupoty i slogany a poproszę panią dyrektor tego przedszkola o rzeczywistość,poproszę

Gość_zainteresowany
        Zgłoś
        Odpowiedz

moje dziecko zadowolone bardzo, polubiło to przedszkole i wstaje rano z radością,

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Zapraszam na zajęcia przedpołudniowe dla dzieci, które nie chodzą do przedszkola. Świetna alternatywa dla żłobka czy przedszkola. Ciekawe zajęcia dla dzieci 1,5-4lata we FRIENDS STUDIO. WIęcej informacji na stronie internetowej albo pod nr telefonu: 660542847

Serdecznie zapraszam:)

Gość_K.
            Zgłoś
            Odpowiedz

Pod nową dyrekcją przedszkole schodzi na psy.

Gość_Klemens
              Zgłoś
              Odpowiedz

czy to przedszkole znajduje przy szkole nr 5 ? Wie ktoś jak nazywa się P. dyrektor ?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

A to niby czemu schodzi na psy? Ja jako matka jestem zadowolona z Pani Dyrektor.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe
Dodaj firmę