jest profil tej Moniki na fb ze zdjęciami moze stąd pytanie, po co tyle jadu
Heh dokladnie znalazlam jej profil na fejsie a tam nie ma nigdzie adresu I tego ze pracuje w salonie,stad pytanie:) a do facetow :) codziennie smigam bez make upu,bo mam taka prace ze nie moge miec makijazu.Dlatego chcialam sie dowiedziec co I jak z przedluzaniem :) zadna sztucznosc panowie :) to raczen tak z ciekawosci I sprobowanie czegos nowego na chwile :)
Sztuczność to sztuczność. Dla mnie lepiej wyglądają zagęszczane ale nie przesadnie długie. A to co może być najgorsze to te kępki, to dopiero wygląda karykaturalnie!
Polecam dziewczynę z Sandomierskiej to nie reklama, byłam i przekonałam się na własnej skórze, że warto ją odwiedzać częściej https://www.facebook.com/pages/Doll-Face-salonik-urody/499058903516431
To chyba żart jak nie samo-reklama! dziewczyny wystrzegajcie się jak mozecie! aplikacja mega nieprzyjemna, rozklejanie rzęs na siłe, bolesne, cuchnący klej a w konsekwencji zlej aplikacji baardzo przeżedzone moje rzęski naturalne! czekam az sie trochę zregenerują i wracam do mojej poprzedniej stylistki! zaoszczędziłam na ich promocji i mam za swoje...
pani Monika robi w domu i cena 180 a salon Monika na siekiewicza/polna 130zł
taa z Sandomieskiej hahah śmieszne po 8 dniach rzęs juz ja i moja przyjaciółka nie miałyśmy co stego ze 80zł jak lezałam ponad 3 godziny i odpadły po 8dniach
I to jest właśnie stosunek jakości do ceny, po co się oszukiwać ze ktoś zrobi to samo polowe taniej,jeśli sie tak oglasza tzn ze tylko tą ceną probuje sie przebić
Jeśli chodzi o przedłużanie rzęs polecam Akademię Piękna. Pani Paulina rzęski robi pięknie i bardzo starannie. Profil ze zdjęciami również można znaleź na fb i zobaczyć jej prace.
Cena 150zł za pierwszą aplikcje a za uzupełnienie 80zł. Bardzo często organizuje promocje na wybrane usługi - mi się udało założyć rzęski za 120zł.
Co do Pani Moniki - wydaję mi się że jak za pracę chałupniczą 180zł to za wysoka cena...
Również polecam Panią Paulinę. Efekt jest mega. Bardzo dokładnie wykonuje zabieg, rzęsy nie są posklejane, pięknie rozdzielone. U mnie wytrzymały przez ok. miesiąc a jakoś specjalnie nie dbałam o nie.
Paulina najlepsza
mi jak paulina zrobiła po 2 tygodniachnie było nic, teraz robie w fashion victim - super
Można jakiś numer do tej Moniki
Można numer do tej Moniki
Polecam jak najbardziej Panią Ewe na Ogrodach obok salonu fryzjersiego Delissa. Jestem mega zadowolona, uzupełniam co 5-6 tygodniu i naprawde super się trzymają
Teraz nie polecam Akademia Piekna , jeżeli chodzi o rzesy. Kiedy robiła rzeki Pani Paulina były cudowne. Nowa dziewczyna która tam jest niestety robi brzydkie objętości. Wachlarzem w ogóle nie rozłożone, jakbym w ogóle nie była na uzupełnieniu. Nie warte ceny.