Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Przedłużanie rzęs w Ostrowcu

Ilość postów: 9 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Przedłużanie rzęs w Ostrowcu”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Odp.: Przedłużanie rzęs w Ostrowcu

polecam ,efekt super. osobiście robie raz w roku na wakacje

Gość_blondi
    Zgłoś
    • Odp.: Przedłużanie rzęs w Ostrowcu

A orientujecie sie w cenach przedluzania w ostrowcu?

Gość
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Sztuczność to sztuczność. Dla mnie lepiej wyglądają zagęszczane ale nie przesadnie długie. A to co może być najgorsze to te kępki, to dopiero wygląda karykaturalnie!

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

pani Monika robi w domu i cena 180 a salon Monika na siekiewicza/polna 130zł

Gość_gabrysia
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

I to jest właśnie stosunek jakości do ceny, po co się oszukiwać ze ktoś zrobi to samo polowe taniej,jeśli sie tak oglasza tzn ze tylko tą ceną probuje sie przebić

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

Jeśli chodzi o przedłużanie rzęs polecam Akademię Piękna. Pani Paulina rzęski robi pięknie i bardzo starannie. Profil ze zdjęciami również można znaleź na fb i zobaczyć jej prace.

Cena 150zł za pierwszą aplikcje a za uzupełnienie 80zł. Bardzo często organizuje promocje na wybrane usługi - mi się udało założyć rzęski za 120zł.

Co do Pani Moniki - wydaję mi się że jak za pracę chałupniczą 180zł to za wysoka cena...

Gość
    Zgłoś
    • Odp.: Przedłużanie rzęs w Ostrowcu

Również polecam Panią Paulinę. Efekt jest mega. Bardzo dokładnie wykonuje zabieg, rzęsy nie są posklejane, pięknie rozdzielone. U mnie wytrzymały przez ok. miesiąc a jakoś specjalnie nie dbałam o nie.

Gość_Aga
      Zgłoś
W tym wątku znajdują się 6 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -