Moze ktoś polecic salon / kosmetyczke która dobrze przedłuża rzęsy? I czy ktos orientuje się w cenach :)
Nie rób tego! po jakimś czasie odpadną razem z twoimi , a odrastają długo i to kosztuje, a te odrośnięte nie są już czarne tylko o wiele jaśniejsze. chcesz sie oszpecić? Jak cię zobaczy twój facet rano bez makijażu to ucieknie od ciebie szybciej niż myślisz.
Heh moj facet widzi mnie ciągle bez makijażu bo taką mam pracę, że niestety nie moge sie malowac :) i dlatego pomyslalam o sztucznych. Napewno nie są one zdrowe dla naturalnych rzęs..Pomysle jeszcze :)
robie w salonie Monika po 5 tyg uzupelniam -polecam
bzdury, nic ci się nie stanie
Facet lubi makijaże czy Ciebie, jak większość dziewczyn, po prostu ciągnie do makijażu, bo uważasz, że z makijażem lepiej? :)
Na gwiazdkę kupiłem córce taką odżywkę do rzęs (bardzo drogą wg. mnie, bo 250 zł za mililitr czy dwa) i podobno widać już efekty, że niby dłuższe. No może. Revitalcośtam, albo jakoś tak.
O matko i córko,250zł za odżywkę????Wolałabym się smarować olejkiem rycynowym,100 razy taniej i takie same efekty,jedynie mniej wygodne w używaniu
polecam ,efekt super. osobiście robie raz w roku na wakacje
A orientujecie sie w cenach przedluzania w ostrowcu?
chodzi o Monika Przygodzka? Gdzie jest ten salon I jakacena? :)
Wiem, że ten olejek jest dobry na kichanie i kaszlenie. Łyżeczka wystarczy i już nie kichniesz, chyba że chcesz prać bieliznę.
do aa: to nie wiesz gdzie salon, a wiesz jak nazywa sie właścicielka? dziwne....albo to nieudolna reklama saloniku, żeby zachęcić Ostrowczanki do takich zabiegów:) osobiście nie polecam. a do właścicieli: proponuję zainwestować w ulotki, a nie pisać na forum :)
Zdecydowanie. Ostatnio widziałam naprawdę bardzo ładną dziewczynę, ale zrobiła z siebie karykaturę - włosy czarne jak heban , sztuczne rzęst sięgające do czarnych wytatuowanych beznadziejnych brwi. Dobrze, że usta miała chociaż naturalne. Dziewczyny, zastanówcie się. Co to za estetyka, skoro od razu wiadomo, że sztuczne?
Też tego nie rozumiem, wydaje mi się, że to jest myślenie typu: "wszystkie się malują, czyli muszą wyglądać lepiej skoro to robią" a od tego już prosta droga do wkręcenia sobie "ja też wyglądam lepiej z makijażem".