dlaczego w Ostrowcu przedłużanie rzęs metodą 1:1 jest takie kosztowne?
mieszkam w Warszawie i przedłużam rzęsy od dawna u doświadczonej kosmetyczki za 50 zł (natomiast pierwsze założenie kosztuje 90zł) która oczywiście posiada certyfikat i robi to genialnie.
Chciałam zrobić mamie prezent i postanowiłam wykupić jej Ostrowcu przedłużanie rzęs, niestety zrezygnowałam kiedy poznałam ceny! naprawdę bardziej opłacalny był przyjazd mamy do Warszawy i wykonanie zabiegu u mojej kosmetyczki.
170zł, 200zł a nawet i więcej. Uzupełnienie od 100 zł w górę
może to bierze się z tego że jest mało kosmetyczek które się tym zajmują..
ja jeżdżę do kielc i uzupełniam za 60 zł, w ostrowcu faktycznie za drogo
120 chyba kosmetyczka MONIKA Sienkiewicza/Polna,polecam
poleć gdzie jak możesz bo wybieram się do kielc a chciałabym zrobic to u kogoś kto robi to często a nie jak w Ostrowcu góra 2 razy w miesiącu i to nie wszyscy
Ostrowiec, to nie warszafka, bierz mamusie i heya. 90zł, chyba padne, za światło??, bo na materiały to za mało, chyba,że z końskiego włosia.
a mi koleżanka robi za 30 zł :D wszyscy wiemy ile kosztują rzęsy jedwabne i klej, można sprawdzić na allegro a Pani Monika ładnie zarabia no ale skoro ma tyle chętnych to czemu nie:D
powodzenia z rzęsami za 30zł u laski która robi je drugi raz w zyciu
Rzęsy mozna kupic nawet i u chinczyka za 2zł i dokleić klejem za złotówkę, może ja to zrobię, cena: 3zł za zabieg. Co tam, zrobiłam mamie i siostrze, to juz umiem. Ciekawe kto wam zrobi jeszcze taniej, moze pani która wypowiedziała sie powyzej? co was nieudaczników tak "bolą" cudze zarobki? paniom kosmetyczkom radzę się nie poddawać i wykonywac swoją pracę dobrze i w normalnych cenach, ja płacę za uzupełnienie 120zł i wiem ze mam to zrobione bezpiecznie i fachowo a nie przez dziewuchę po kursie z youtube
przepłacaj dalej a mądrzejsi będą jeżdzić do Kielc lub stolicy i pewnie zrąbią to bardziej fachowo i z większym doświadczeniem
Taaaa.. A ty kupujesz najdroższe materiały i zarabiasz 10 zł na klientce:D ciemnote wciskaj komu innemu :D rzęsy które wykonuje moja koleżanka niczym nie różnią się od Twojej PROFESJONALNEJ twórczości:)
Zgadzam się z gościem z godz. 22:23
Jola daj nr do tej kosmetyczki, jestem często w Kielcach więc mogłabym przy okazji robić rzęski, jeśli 60 zł za uzupełnienie to naprawdę się opłaca:)
150 ja płaciłam w salonie koło straży pożarnej, uzupełnianie 80
80zł to już bardziej przystępna cena:)
jola podaj nr do tej kosmetyczki z Kielc
W Warszawie za 50 zł??? Ty chyba żartujesz ;/
"zrąbią to" zamiast "zrobią" - dokładnie ;p
w kielcach 40zl