Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Prowadzenie ciąży ostrowiec- kogo polecacie?

Ilość postów: 15 | Odsłon: 2795 | Najnowszy post
  • Prowadzenie ciąży ostrowiec- kogo polecacie?

Prowadzenie ciązy Ostrowiec kogo polecacie???

Gość_Ja
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Prowadzenie ciąży ostrowiec- kogo polecacie?

Polecam Joannę Martynowską.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Nikogo. Kolejny wątek na ten sam temat. Poszukaj poczytaj.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Także dr Grabska i dr Szwabowicza przychodnia Opiekun na Slowackiego

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Nie polecam Szwabowicza do prowadzenia ciąży. Prowadził moją ciąże, często go nie było, wizyty odwoływane w ostatnim chwili. Miałam cukrzyce ciążowa od samego początku, dopytywałam się czy nie jest to wskazaniem do wcześniejszego porodu, czy chociażby do częstszych wizyt, zapewniał mnie że nie. Na dwa miesiące przed porodem nie było go w ogóle w przychodni, pojawił się na kilka dni przed rozwiązaniem. Na tej ostatniej wizycie miał pretensje dlaczego tak późno do niego przychodzę, że już dawno powinnam się zgłosić na wywołanie porodu przy cukrzycy, nie czekać do końca ciąży. Ogólnie na początku bardzo go chwaliłam i polecałam, później się popsuło. Jako ginekologa do sporadycznych wizyt polecam ale nie do prowadzenia ciąży.

Gość_Xyz
            Zgłoś
            Odpowiedz

Mnie pomógł więc polecam

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Prowadzenie ciąży ostrowiec- kogo polecacie?

No dokładnie 20.55. A jak przyjdzie co do czego, to i tak na porodówce zostaje się samej, bo lekarza prowadzącego brak. Poród przyjmuje lekarz, którego pierwszy raz widzi się na oczy. Płacimy krocie na prywatne wizyty, na prywatne badania, USG itd, a w szpitalu zostajemy pod opieką zupełnie innych lekarzy.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Bo smarowanie na prywatnych wizytach kieszeni ginekologom nie daje gwarancji , ze będzie się i interesować przy porodzie . Najczęściej nie ma ich na dyżurze ot to .

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Bo płacisz za wizyty i za usługi podczas nich wykonywane. Trzeba być co najmniej ograniczonym, żeby oczekiwać, że lekarz za zaszczyt prowadzenia ciąży będzie obskakiwał matkę i dziecko w szpitalu. On ma tam traktować wszystkie pacjentki tak samo (czy prowadził ich ciążę, czy też nie) i wykonywać polecenia ordynatora, a nie spełniać oczekiwania pacjentki, która płaciła za konkretne usługi i już je otrzymała. Idziesz do fryzjera na 9 miesięcy po koloryzacji, żeby w rewanżu za to, że wybrałaś jego zakład zrobił Ci kolejną usługę na specjalnych warunkach przy tym lekceważąc innych klientów?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

08.43, ograniczony/na to ty jesteś. Wszystkim dobrze wiadomo, że jeśli na dyżurze jest lekarz, który prowadził ciążę jednej z pacjentek oddziału, to jest ona traktowana przez niego lepiej niż te, które pierwszy raz na oczy widzi.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

polecam z calego serca doktor Grabska zawsze mogłam na niej polegac przez cala ciaze rowniez przyjela moj porod chodzilam na nfz

Gość_v
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Moja żona chodziła do najlepsiejszej takiej super babki co ją tu promujecie często i nie będę tego komentował, potem jej się upierdyliło by chodzić do ordynatora no bo wiesz on tym zarządza i takie tam. Oba chodzenia nic nie dały, ważna była położna i podejście mającego w danym dniu lekarza a na to nie macie wpływu jak i na to którą już godzinę dyżuruje.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Prawidłową ciążę każdy poprowadzi. Gorzej gdy pojawią się kłopoty i wtedy wychodzi czy to lekarz na dobre i zle, dbający o swoją pacjentkę.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

22:28 Jak ma dyżur ordynator to już nawet prowadzący ciążę nie traktuje inaczej pacjentki bo najwięcej decyduje ordynator taka prawda.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

17.50, decyduje ordynator, oczywiście, ale w porozumieniu z kolegami po fachu.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe