i jak sie udała akcja ??
trzeba było jechać to bys wiedział
około 100 samochodów po rundce po mieście udało się na Stację BP KUNÓW gdzie stacja była blokowana przez około godzinę teraz już w mniejszej ilości aut pojechali na Orlen przy Mickiewicza.
Chociaż nie jestem kierowcą i nie mam samochodu, w pełni solidaryzuję się z protestującymi.
kiedy filmiki na youtube ??
właśnie kilkanaście samochodów stoi w korku na orlenie na mickiewicza
Ja bylem na statoil juz nie pojechalem beda jakies filmiki ?
Bardzo dobra akcja oby więcej takich panowie.Bardzo was popieram.
kiedy nastepna taka akcja ?
Kto zatankował najmniej? Mi się udało 0,3 litra diesla na BP za kwotę 17 groszy :D Nie nabiło mi na kasę to nie zapłaciłem :D Były fajnie! Widać, że ludzie w Ostrowcu potrafią się zjednoczyć i walczyć o swoje! Miejmy nadzieje, że to coś zdziała.
Udana akcja, a na Kunowie nie zdążyłem zatankować, kolega przede mną nie doczekał się na obsługę ^^
kiedy filmiki ??
Akurat wczoraj odebrałam prawko. Bałam się jak to będzie pierwszy raz samodzielnie jechać na miasto, ale w Waszym towarzystwie było wyśmienicie! Dziękuję Wszystkim za wspaniałą akcję. Wieczorem pewnie zrzucę filmiki na youtuba. Pozdrawiam towarzystwo!
to tobie tak gasl ten samochod?:D:D
Oj tam. Góra 3x się zdarzyło.
ja jechalem na samym przodzie to nie widzialem zeby komus gasł :D
napisała dziewczyna że dopiero odebrała prawko to mogło się jej zdarzyć. najważniejsze że była.
A takie akcje to co 2 tygodnie lub co tydzień mogły by być przy okazji zawierało by się znajomości nowe i przyjemniej spędzało by się czas w taką pogodę