Może nie w temacie ale czy ktoś zauważył że po odłożeniu pistoletu od dystrybutora paliw cena wzrasta o parę groszy ,mnie się coś takiego już dwa razy przytrafiło zatankowałem za 44,97 a jak przyszło do płacenia 45,03 jak się zapytałem sprzedawcy to wyjaśnił że taki czuły mają sprzęt. Stacja koło samolotu a druga przed skrętem do Tesco
Jak uda się ta akcja trzeba organizować następne. Dobrym pomysłem wydaje się być bojkotowanie wybranej stacji..Np umawiamy się, że tego i tego dnia omijamy daną stację szerokim łukiem..Może coś się w końcu zmieni..
podbijam
najlepszą opcją byłoby w ogóle nie tankować przez kilka dni , wtedy rząd by to odczuł bardziej
rzad ma was i wasz protest ogolnie w d......a juz najbardziej podnieci ich to ,ze zakorkujecie:))to miasteczko.Lepiej zapytajcie tutejsze wladze dlaczego zagasdzaja sie na zmowe cenowa i dlaczego nie pozwalaj by tesco otworzylo swoja stacje paliw tak jak to maja w wiekszosci miast Wtedy ceny napewno spadna tylko kto ma w tym miescie interes by bylo taniej???????????
Mirek24 nie robimy blokady bo nie chcemy utrudniać życia kierowcą dlatego będzie to przejazd przez miasto na stacje benzynowe ten protest ma na celu zwrócić uwage na niezadowolenie społeczne dotyczące cen paliw co przekłada się na koszty codzienne (ceny w sklepach), a cały protest nie bez powodu będzie miał miejsce na stacjach, naszym celem będzie pokazać, że Ostrowiec potrafi się zorganizować i będziemy dążyć do tego aby słowo "konkurencja" nie było tylko wyrazem ze słownika lecz rzeczywistością tym bardziej, że na ostrowieckim rynku mamy trzech potentatów paliwowych.
NIE KRADNIJ
PAŃSTWO NIE
TOLERUJE
KONKURENCJI
Taksówkarze ostrowieccy też się dołączą!
UWAGA!!!
DZIŚ O 12:00 ZBIERAMY SIĘ NA ZOZ I
JEDZIEMY 30 - 40 KM/H
NA STACJĘ BP LUB
NAJWIĘKSZE STACJE I
POPRZEZ UTRUDNIENIE
PRACY BĘDZIEMY
WYRAŻAĆ SWOJE
NIEZADOWOLENIE ZE
WZGLĘDU NA CENY
KRAJOWE JAK I ZMOWE
CENOWĄ W NASZYM
MIEŚCIE. PROTEST BĘDZIE
PRZEBIEGAŁ TAK JAK W
INNYCH MIASTACH W
POLSCE. LUDZIE
PRZYJEDŹCIE WEŹCIE ZE
SOBĄ KARTKĘ NA SZYBĘ
Z NAPISEM "STOP
WYSOKIM CENOM
PALIW" - przyłączajmy
się!
Zbieżci jak najwięcej
znajomych i
przyjeżdżajcie!
zablokujcie urzedy i biura poselskie a nie drogi - jak wy w ogole myslicie, nic tym nie zdzialacie i jeszcze kase stracicie, NA ROWERY!
Cena paliwa bez podatków i akcyzy wynosi dziś
2zł 70 gr. podaje dla zaspokojenia ciekawości !!!
Kto ma weźcie CB! za 1,5 godz. widzimy się na ZOZ-ie
fajna akcja!,jestem na pewno Auto-Naprawa z Dobrej.
Szykować się ludziska odpalać auta zbierać miedziaki żeby o 12 się wszyscy solidarnie zebrać i zaprotestować. I niema wymówek że zimno i nie mamy czasu ja też nie mam ale obowiązki na bok i trzeba pokazać że nam źle z wysokimi cenami.I tankujemy nie więcej niż 2 L !!!!!!!!!!!
Nie wiem jak wy, ja to zatankuje grosze ^^ Wala się tego po domu chyba z 10 zł w samych "żółtych" więc ^^
Wygoniłam męża :D Powodzenia!