Który kanał?
i koguta pomaranczowego kto ma :)
Jesteście tak tępi ludzie że zal du*e ściska. Co nie którzy sie tylko ogarnięcie zachowują.. Gó**no wam to da a niech te wasze kosmiczne statki spalą 5 razy tyle co zatankujecie :) pozdrawiam
Ja będe i zbieram znajomych na fb. Z tym cb to dobry pomysł, proponuje kanał 20.
iddzicie teraz do poslów na ktorych glosowaliscie i im przedstawcie swoje problemy a nie bedziecie miasto blokowac - co, peło juz wam sie nie podoba?
http://www.facebook.com/events/312878182098498/ zapraszam do dołączania się do wydarzenia na Facebooku i zapraszanie znajomych!
Ciągle poszukuje kontaktu do organizatorów w Ostrowcu(osoba zakładająca wydarzenie na Facebooku zastrzega że nie jest organizatorem)
Jestem ZA,będę na pewno.A tych pojedynczych "pieniaczy" nie ma co słuchać.
to nie rozwiazanie waszych i moich problemow. Sprawa jest duzo bardziej skomplikowana. Glownie chodzi o politykow.
Zjedziecie sie, pogadacie, uradzicie i guzik z tego bedzie. Tylko spowodujecie korki na miescie.
Proceder, tak, bo Twoim zdaniem najlepiej siedzieć cicho i godzić się na wszystko? Jasne, że ten protest nie odniesie bezpośredniego skutku jakim jest obniżenie cen ale pokaże, że ludzie mają dosyć i potrafią się zorganizować. Na tym właśnie polega demokracja, której do tej pory w naszym kraju było jak na lekarstwo. Jeśli takich protestów będzie więcej, kto wie co się wydarzy..
to zobaczysz jak ludzie sie potrafia zorganizowac. Przewiduje ze przyjedzie garstka osob w zardzewialych gratach i przerodzi sie w towarysztwo piwne.
@proceder więc co proponujesz mądralo? Siedzieć na tyłku i patrzeć jak się nas okrada ?
sam gosc rowerem smiga a z naszych aut sie smieje
proceder ty to byś nic nie robił tylko gadał trzeba coś robić. ja wiem np minimum o 100 osobach z samochodówki którzy sie zapowiadają a 100 samochodów to już bardzo dużo, niech przyjedzie jeszcze ze 200 i już wystarczy aby poblokować miasto i stacje paliwowe. A cała reszta? Czego se boicie że będą korki na mieście. Myslałby kto jacy wrażliwi i wygodni, ale jak płacisz jeden z drugim setkami na stacjach i w sklepach to jest dobrze?? Lubicie jak was dymają?? Widocznie tak. Głowy w piach i d...a w górę niech inni za nas zrobią. Ale jak wywalczymy cokolwiek to bedziecie tak samo korzystać pewnie tak wygodniej ponarzekać popyskować i potem chwalić się przed znajomymi jak to walczyliscie o lepsze jutro, fotelowi nieudacznicy z brzuchami spasłymi od piwa i palcami wykręconymi od pilota. ładnie to tak po czyimś grzbiecie??? Weź jeden z drugim swojego szrota i przyjedź pomarznij trochę, może wtedy zrozumiesz o co chcemy walczyć. A Ty proceder zapakuj się w swoją superbrykę i przyjedź też, choć na chwilę tylko się nie przyznawaj że to Ty bo Ci może ktoś mordę obić za to co tu wypisujesz
ja już auto mam oklejone
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/803/26012012043.jpg/][IMG]http://img803.imageshack.us/img803/3497/26012012043.th.jpg[/IMG][/URL]
wszystko czas pokaze. Napewno wiekszosc ludzi bedzie deczko zdenerwowana z powodu paralizu na ulicach i stacjach benzynowych. Proponowal bym wam za jednym zamachem uderzyc we wszystkie stacje, zeby ludzie nie mieli gdzie uciekac. Nie zapomnijcie o zjedzeniu obfitego sniadania by nikt nie stracil przytomnosci. Ale tak na powaznie to jestem bardzo ciekaw co zdzialacie. Ale wiecie ze zyjemy w takim kraju gdzie jest cos takiego jak Panstwo w Panstwie. Rozni ludzie moga to roznie odbierac. Ja wcale nie mowie ze jestem przeciwny takiej akcji. Widze co sie dzieje na stacjach gdzie w ciagu 10lat mojej jazdy paliwo poszlo w gore o grobo ponad 100%.
Bunt, bunt i jeszcze raz bunt. Przeciwko wysokiemu podatkowi, ubezpieczeniom, bezkarnosci politykow. Ludzie jak mamy zamiar cos zrobic to jedyne wyjscie postawic szubienice w rynku i wziasc sprawy w rece narodu. Narodu a nie ludzi zyjacych w palacach i smiejacych sie z szarych ludzi. Szostaka pochwale o to ze zrobil piekny marmurowy rynek, krew slicznie bedzie po nim splywac. proste rozwiazania sa najlepsze. po co tyle urzednikow jest w tym kraju, my nic innego nie bedziemy robic tylko charowac do smierci na ich wyplaty. Sejm, senat, Zus, US gmachy pelne darmozjadow i zlodziejow. trzeba walczyc by w tym .... ( zaklad ) kraju bylo nam lepiej, nam i naszym potomkom bo puki co to ja sie naprawde zastanawiam czy jest sens plodzic dzieci skoro nie beda mialy gdzie sie uczyc, gdzie pracowac i beda zyly w jednej wielkej nedzy. Kraj ktory ma wielkie kozenie i mozliwosci. Politycy mowia ze pewne sprawy nie sa takie proste, ze nie ma pieniedzy :D jaja sobie robia, poblokowac konta bankowe, dac w lape kazdemu po 1400zl i niech sobie zyje, zadnych limuzyn, diet, odprawek, trzynastek, nic. Chcesz reprezentowac kraj, zacznij od podloza od szarych biednych ludzi. Mozna sobie tak pisac w nieskonczonosc, ale czy ten krej sie kiedys podniesie z kolan? Jak narazie to kleczymy w gownie ludzi ktorzy dopadli sie do wladzy. Czekajac na to czy wczesniej oni nam strzela w tyl glowy czy umrzemy po kolei z glodu i wycienczenia.