Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 74

Odp.: Protest "Stop podwyżkom paliw" - sobota, 28 stycznia, godz. 12:00, parking ZOZ

Do soboty zdążysz jeszcze kupić.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Protest "Stop podwyżkom paliw" - sobota, 28 stycznia, godz. 12:00, parking ZOZ

Słuchajcie! Bardzo Was proszę-NAGŁOŚNIJCIE TĘ SPRAWĘ !!! kto z Was ma nk twittera czy facebooka upubliczniajcie to na swoich tablicach! im nas więcej tym lepiej. im wolniej będziemy jechać przez Ostrowiec tym więcej kierowców możliwe że się dołączy do protestu! JEDYNA SPRAWA TO NAGŁOŚNIĆ TO! BO JAK NAS PRZYJEDZIE 10/20KIEROWCÓW TO SZKODA ZACHODU. POKAŻMY SOLIDARNOŚĆ!!!!!!!! Biorę kamerę potem wrzuci się to do sieci. pomysł z kartką też jest trafny.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: Protest "Stop podwyżkom paliw" - sobota, 28 stycznia, godz. 12:00, parking ZOZ

ja mam koguta!wezmę.mam tylko nadzieję że policja się nie będzie czepiać.

Pawlooo
            Zgłoś
            Odpowiedz

jesli masz pomarańczowego nie benfdzie sie czepiac zeby to jakos widowiskowo było :)

Gość_astro
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 80

Odp.: Protest "Stop podwyżkom paliw" - sobota, 28 stycznia, godz. 12:00, parking ZOZ

jak bedziesz mial niebieskiego to moze byc lipa, na pomaranczowym jest nawet wskazane jechac bo tworzymy kolumne. nie dawajmy policji powodow do wklejenia nam mandatow

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 77

tak rowerem i ws ta kartke stop wysokim cenom paliwa

Gość_Damiano
        Zgłoś
        Odpowiedz

JA MAM 7 ZL JUZ W SAMYCH ZÓLTYCH PIENIADZACH HE

Gość_KSZO
          Zgłoś
          Odpowiedz

Zaraz Tusk i jego wspanial ekipa was uslyszy i wami sie przejmie A tak na marginesie praiwe kazdy wie ,ze tu jest zmowa cenowa na paliwa Wystarczy ruszyc dupsko poza Ostrowiec a juz kupisz paliwo duzo taniej.Wartk pojechac raz w miesiacu do RAdomia zatankowac full i nie zaplacisz wtedy 590 za paliwo a 5.59 bo tak jest cena bna bezobslugowej stacji Poza tym jest pytanie dlaczego teco nie postawilo swojej stacji tylko wysyla nas do np LUblina kto ma w tym bizbes by nie bylo konkurencji???Jak dla mnie to moze kosztowac nawet 9 zl zarabiam dosc dobrze i nie glosowalem na Tuska a wy chwalcie pana dalej ,w koncu nie na darmo zrobil wam wode z muzgów

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

potrzebuje kontakt do organizatora akcji w Ostrowcu.

dolex
              Zgłoś
              Odpowiedz

Jak długo przewidujecie czas trwania akcji? Może po pracy sie jeszcze załapię?

Gość_automaniak
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 87

http://www.facebook.com/events/312878182098498/

dolex
                Zgłoś
                Odpowiedz

pomysl dobry ale to i tak nic nie da. Zrobicie tylko jedne wielkie zamieszanie. Jesli juz taka akcje chcecie zakladac to ona musi trwac kilka dni. Malo bylo takich akcji w polsce i co Nam daly. A doslownie nic. Zmowa paliw... z tym sie zgodze bo przedstawiciele jednych stacji dzwonia do drogich i narzucaja miedzy soba ceny. A zazwyczaj jest to tak ze sobie przez telefon zawyzaja ceny od 2 - 5 gr. I kolo sie toczy. Najwazniejsza linia paliwowa jest BP -> Orlen Mickiewicza -> PKS Petrochemia -> Eco Oil -> Statoil Zagloby. Mozecie sie bawic ale ja wam mowie ze to moze dac rezultat na kilka dni a potem wszystko wroci do normy. I o wielkiej akcji ludzie zapomna i bedziemy dalej tankowac po takich cenach jakie sa teraz. Ludzie przejrzyjcie na oczy, tu nie chodzi o paliwo tylko o zarobki. Rzad sie z Was smieje. Wyliczyli sobie srednia krajowa na 3700 i sa zadowoleni. A w tym chu.... ( zaklad , mialem nie zemscic :D ) kraju dopuki ludzie nie dostana godnych zarobkow to nigdy nie bedzie zle. Pieniadz musi miec obrot pracodawca daje kase wam, wy wydajecie na zakupy na paliwo na czesci na mechanikow, te pieniadze ktore wy wydaliscie trafiaja w nastepne rece i dalej sa obracane. To jest proste rozumowanie. Jesli szary czlowiek zamiast 4,50 na godzine dostanie 15 to pracujac 160h w miesiacu ma 2400 i czy to juz nie jest lepszym wyjsciem ? Popatrzcie na to miasto, za przeproszeniem jesli kogos uraze bo mieszkam tu od urodzenia to zrobil sie jeden wielki grajdolek. Urzad Pracy naklania ludzi na zakladanie dzialalnosci gospodarczych, spoko, dostajesz kase na start -> ciagniesz tylko ten czas co jestes na malym zusie, ktory i tak nie wlicza sie do lat pracy i trzeba zwijac zagle. Oplaty sa gigantyczne. W tym miescie sie nic nie oplaca. Wiem bo co troche obserwuje jak powstaja nowe zaklady kosmetyczne, fryzjerskie, sklepiki, kioski itp. Przedza max 3 lata i zamykaja interes.

Tu sie trzeba zastanowic w co uderzyc by byl jakis rezultat. Zrobic bunt ale nie uderzajac w stacje, tylko w rzad, w ta bande idiotow ktorzy udaja ze w kraju nie ma kryzysu. Nastepna sprawa to wiek emerytalny... smiac mi sie chce jak mam robic do 67 roku zycia. Ja nie wiem czy 50 dozyje a co dopiero zapi... ( zaklad :D ) do 70. Tu jest potrzeba rewolucja, sprawiedliwosc ktorej brakuje w tym kraju i dawno zapomnianej "klasy robotniczej" ktora jest motorem calego narodu. A tu nic innego sie nie robi tylko to co bylo dobre ( zaklady, szpitale, szkoly., itd) zprywatyzowac, oglosic upadlosc i sprzedac za bezcen.

Gość_gnida
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 86

Jak długo to będzie trwalo Pracuję i też bym chciał się załapać tylko po 14.30 będzie już za późno?

Gość_automaniak
      Zgłoś
      Odpowiedz

no to w sobote sie spotykamy mam nadzieje ze nas sie troche zjedzie!!!!!pozdro:)

plagiat
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 93

szukaj po stacjach ludzi

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 89

ja bede

Gość_Artur
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ja też będę i proponuje zrobić wycieczkę po kliku stacjach tankując po 5 gr

Gość_ja
        Zgłoś
        Odpowiedz

Każdy kto ma i może niech zabierze CB będziemy dzięki temu łatwiej się komunikować.

Gość_ja
          Zgłoś
          Odpowiedz
6 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe
Dodaj firmę