Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 222

Odp.: Protest "Stop podwyżkom paliw" - sobota, 28 stycznia, godz. 12:00, parking ZOZ

tak btw to policjanci stwierdzili, ze kreca ten material do celow szkoleniowych :)

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                      • Odp.: Protest "Stop podwyżkom paliw" - sobota, 28 stycznia, godz. 12:00, parking ZOZ

Też widziałem że pies kręcił i właśnie miałem o tym pisać.Może w jakiś sposób szukają organizatora tej akcji lub coś w tym stylu.Na pewno na darmo tego nie kręcili.Normalnie SB.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                        • Odp.: Protest "Stop podwyżkom paliw" - sobota, 28 stycznia, godz. 12:00, parking ZOZ

Nie wiem czy już wiecie ale szykują sie niewielkie obniżki cen paliw oczywiscie rząd twierdzi że to nie jest zasługa protestów ale nagle okazało się że obniżki są możliwe

Gość_Piotrek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A frank i inne waluty nie potanialy ostatnio. A nie czytales, ze dzieki protestom sprzedaz paliwa wzrosla?

pismen
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Może i złotówka się umacnia ale nie na tyle aby zniwelować rosnącą cene ropy, bo ma być wprowadzone embargo na rope z iranu.

Gość_Piotrek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

http://www.ostrowiectv.pl/10,709-telefakty_-_30.01.2012_r..html

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Chłopak który zorganizował protest miał się do mnie odezwać żeby wymienić się zdjęciami, filmami - brak kontaktu do dzisiaj 30.01.2012r Mam 1,5Gb filmów Jeden krecony na skrzyzowaniu żeromskiego z reńskiego nagrywając całą kolumne aut jadących z BP w Kunowie. Drugi na bp Kunów gdzie przeszedłem z kamerą 50metrów w strone ostrowca i nagrałem całą kolumne samochodów.

Gość_Fiat PANDA (biały)
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Gość_Fiat PANDA (biały) pamiętam o tym postaram sie jutro odezwać narazie staram się zbierać materiały

Gość_Piotrek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

dzisiaj bylem na stacji dalem troche mieedzi bo mi zostalo to pwoeidzieli mi zebym sam sobie liczyl haha

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Wrzuć filmiki na youtube i daj tu link .

Gość_bum
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 237

Odp.: Protest "Stop podwyżkom paliw" - sobota, 28 stycznia, godz. 12:00, parking ZOZ

Czy to Podwyżki Paliw czy Biletów, musimy powiedzieć stanowcze STOP !

Zapraszamy do zapoznania się z Postulatami oraz do Wzięcia udziału w Akcjach protestacyjnych !

http://www.stoppodwyzkomcenpaliw.pl

Gość_StopPodwyzkomCenPali
      Zgłoś
      Odpowiedz
6 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony
Dodaj firmę