sam się lansujesz człowieku. śmieszą mnie Twoje opinie że każdy pisze sam sobie komentarze. jesteś tak żałosny sprawdzając sieć użytkowników forum że to aż boli drogi panie w średnim wieku. sam jechałem za tą dziewczyną której gasło auto.
własnie pozdrawiam kolege ktory nexia smigal na wstecznym i wygral pol litra :D a ogólnie najmniej na BP w Ocu udało się mojemu koledze zatankować 0,3 litra więc chyba zwyciężył :) Brawo dla koleżanki z Rywala, która wzięła fakturę na 24 grosze :) Ogólnie poniżej 20 zł nie można płacić bo na kasę nie nabija. ! :)) Do naastepnego
20 groszy oczywiscie :)
dzieki ;) faktura jest :) Chlopaki zrobilismy 35km w 3godz :)
jeśli jechałaś pegoutem to chyba więcej niż 3razy :D
z niecierpliwością czekam na następną... miło że frekwencja dopisała bo już się bałem ale się nie zawiodłem...
NOM NAPRAWDĘ, KIEROWCY DOPISALI, OBY POMOGŁO !!! :)
co dal ten protest? o ile spadla cena benzyny?
Dał że kierowcy nie zgadzają się na taką cenę benzyny. A o ile spadła, idź zobaczyć na stacje to się dowiesz. A jak nie byłeś to nie wiesz.
Najlepiej siedzieć w domu, i narzekać że "rząd" nas okrada. Oj jaki biedny, oj jak mi źle w tym domu. "Niech ktoś inny protestuje i tak jak bym przybył, jedna osoba nie zrobi różnicy" pomyślało 1/2 Ostrowca.
kiedy powtórka? napewno będzie nas więcej
Nie chodziło by spadła cena benzyny bo wiadomo ,że nie spadnie przynajmniej od razu tylko na wywarcie presji a ta jest zawsze potrzebna władzy .
A jak bys my jeszcze inaczej zablokowali stacje benzynowe. Moj pomysl jest taki:
Zbieramy sie wieksza iloscia i udezamy na piechote na stacje benzymowa najpierw jedna i nie tankujem tylkp kupujemy np. Hotdogi,papierosy itp. Placac po zlotymi monetami. a pozniej idziemy na nastepna. I tak by mozna obskoczyc 3 stacje. Co wy na to? Oczywiscie jak bedzie cieplej.
pomysl w sumie niezly, bo mi samochod przez powolna jazde spaklil 7 litrow przez 40 km :) ale niestety ! zmiany wymagaja poswiecen
co tydzień wartałoby taki protest w całym kraju robić
hejka!!!dziś nie mogłam być z wami bo byłam w pracy ale następna taka akcja i jestem na 100%
ja jestem gotowy i za tydzień
ja rowniez!