Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                      • Odp.: Protest "Stop podwyżkom paliw" - sobota, 28 stycznia, godz. 12:00, parking ZOZ

sam się lansujesz człowieku. śmieszą mnie Twoje opinie że każdy pisze sam sobie komentarze. jesteś tak żałosny sprawdzając sieć użytkowników forum że to aż boli drogi panie w średnim wieku. sam jechałem za tą dziewczyną której gasło auto.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 192

Odp.: Protest "Stop podwyżkom paliw" - sobota, 28 stycznia, godz. 12:00, parking ZOZ

własnie pozdrawiam kolege ktory nexia smigal na wstecznym i wygral pol litra :D a ogólnie najmniej na BP w Ocu udało się mojemu koledze zatankować 0,3 litra więc chyba zwyciężył :) Brawo dla koleżanki z Rywala, która wzięła fakturę na 24 grosze :) Ogólnie poniżej 20 zł nie można płacić bo na kasę nie nabija. ! :)) Do naastepnego

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                  • Odp.: Protest "Stop podwyżkom paliw" - sobota, 28 stycznia, godz. 12:00, parking ZOZ

20 groszy oczywiscie :)

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 194

Odp.: m paliw" - sobota, 28 stycznia, godz. 12:00, parking ZOZ

dzieki ;) faktura jest :) Chlopaki zrobilismy 35km w 3godz :)

Gość_Marta
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 235

Odp.: Protest "Stop podwyżkom paliw" - sobota, 28 stycznia, godz. 12:00, parking ZOZ

jeśli jechałaś pegoutem to chyba więcej niż 3razy :D

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 191

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

z niecierpliwością czekam na następną... miło że frekwencja dopisała bo już się bałem ale się nie zawiodłem...

Gość_leon
        Zgłoś
        Odpowiedz

NOM NAPRAWDĘ, KIEROWCY DOPISALI, OBY POMOGŁO !!! :)

Gość_Rywal - Paula
          Zgłoś
          Odpowiedz

co dal ten protest? o ile spadla cena benzyny?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Dał że kierowcy nie zgadzają się na taką cenę benzyny. A o ile spadła, idź zobaczyć na stacje to się dowiesz. A jak nie byłeś to nie wiesz.

Najlepiej siedzieć w domu, i narzekać że "rząd" nas okrada. Oj jaki biedny, oj jak mi źle w tym domu. "Niech ktoś inny protestuje i tak jak bym przybył, jedna osoba nie zrobi różnicy" pomyślało 1/2 Ostrowca.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 199

kiedy powtórka? napewno będzie nas więcej

Gość_awe
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 200

Nie chodziło by spadła cena benzyny bo wiadomo ,że nie spadnie przynajmniej od razu tylko na wywarcie presji a ta jest zawsze potrzebna władzy .

Czlowiek
              Zgłoś
              Odpowiedz

A jak bys my jeszcze inaczej zablokowali stacje benzynowe. Moj pomysl jest taki:

Zbieramy sie wieksza iloscia i udezamy na piechote na stacje benzymowa najpierw jedna i nie tankujem tylkp kupujemy np. Hotdogi,papierosy itp. Placac po zlotymi monetami. a pozniej idziemy na nastepna. I tak by mozna obskoczyc 3 stacje. Co wy na to? Oczywiscie jak bedzie cieplej.

Gość_Artur
                Zgłoś
                Odpowiedz

pomysl w sumie niezly, bo mi samochod przez powolna jazde spaklil 7 litrow przez 40 km :) ale niestety ! zmiany wymagaja poswiecen

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 201

co tydzień wartałoby taki protest w całym kraju robić

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

hejka!!!dziś nie mogłam być z wami bo byłam w pracy ale następna taka akcja i jestem na 100%

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

ja jestem gotowy i za tydzień

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

ja rowniez!

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
6 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę