czy paliwo staniało ??
a gdzie byli nasi ostowieccy taksówkarze??? tak lamentują odnośnie cen na stacjach a w tym proteście jakoś zadnego nie widziałem??
no chyba się im powodzi?? na tyle że nie muszą protestować
Jazda była zajebiaszcza, dosyć śmieszna. Pozdrowienia dla zwycięscy 0,5litra :)
Na CB zawsze temat był i miło mijał czas :)
Też czekam na filmiki, jak będę proszę o linki tu na forum :)
pozdrowienia dla młodej dziewczyny która wzieła fakture na 2l i osobną fakturę za batonik z kawą! teraz żałuje ze nie zagadałem. było mega nie spodziewałem sie że w naszym mieście są tak fantastyczni i pomsłowi ludzie
hehe ja wzielam fakture ale na 24gr :D oby ten PROTEST COS POMOGL
Najśmieszniejsze w tym tylko jest to ,ze jak zauważyłem ,najwiecej protestujacych buło w samochodach na gaz:)))))ci to zapewne przepłacaja:))Taxi maja specjalne cenu na stacjach chyba ,ze ktos indywidualnie wozi ,ale dlaczego nie ma u nas pojazdów na telefon cos jak grosik w np Wawa
No gruuuubo było:-)Pozdro akcja jak najbardziej udana, nie spodziewałem się.
Akurat wczoraj odebrałam prawko. Bałam się jak to będzie pierwszy raz samodzielnie jechać na miasto, ale w Waszym towarzystwie było wyśmienicie! Dziękuję Wszystkim za wspaniałą akcję. Wieczorem pewnie zrzucę filmiki na youtuba. Pozdrawiam towarzystwo!
Gość_Kasia Dziś, 16:18 ZgłośOdpowiedz
* Sieć: Orange.
* Przybliżone położenie: Polska.
to tobie tak gasl ten samochod?:D:D
Gość Dziś, 16:26 ZgłośOdpowiedz
Oj tam. Góra 3x się zdarzyło.
Gość_Kasia Dziś, 16:29 ZgłośOdpowiedz
napisała dziewczyna że dopiero odebrała prawko to mogło się jej zdarzyć. najważniejsze że była.
Gość Dziś, 16:40 ZgłośOdpowiedz
pozdrowienia dla młodej dziewczyny która wzieła fakture na 2l i osobną fakturę za batonik z kawą! teraz żałuje ze nie zagadałem. było mega nie spodziewałem sie że w naszym mieście są tak fantastyczni i pomsłowi ludzie
Gość Dziś, 17:26 ZgłośOdpowiedz
Nie ta sama co gasł jej samochód ? ale wszystko filmowała ?
Dzięki za flaszke jesteś zarąbisty i słowny Gość_RENIA_Merg. Aż miło z takimi osobami protestować. Jeśli się nic nie zmieni robimy powturke. Napewno napisze na forum i fb gdy znów będe coś organizował. Dziękuje za obecność i pozdrawiam wszystkich protestujących.
czy ktoś zna tą dziewczynę która brała faktury???????
ja ją znam
pytanie: dlaczego policja kryminalna filmowała wszystko pod zozem?
Witamy w Polsce :)
dzięki wszystkim za akcję!
Chodzi o tą co jeździła "L"