Jak w temacie.
Sobota, 28 stycznia, godz. 12:00, parking ZOZ.
Kto jest w stanie przyjechać niech mówi tutaj, chodzi o to żeby znać orientacyjną grupę ludzi.
Tutaj niedługo zostanie dodana nasza ostrowiecka akcja!
Proponuje zebranie się na zoz i przejazd na najdroższą stacje w naszym miescie i tankowanie smiesznych ilości paliwa (np. 2zł - 2,50zł) i płacenie drobnymi
ja już zbieram po 1 grosz na 1 litr :)
Bardzo dobry pomysł, popieram
przy którym zoz??
starym ZOZ w okolicach KSZO.
ja będe
Będę na 100%!!!
proponuje przejazd przez kilka głównych ostrowieckich stacji benzynowych
Jadąc w kierunku Rzeszowa paliwo tańsze o 25gr na litrze niż w naszych skorumpowenych stacjach . Będę napewno.
dajcie sobie spokoj. To nic nie da. Mozna tylko to zmienic tankujac na codzien gdzie indziej. Na solidarnosc 'drifterow' od 20-30 letnich zlomow bym nie liczyl. hahahhahaa
złomy to ą te 3 letnie z niemiec bo jak padnie elektronika to jedziesz ale lawetą a te 15 letnie samochody to proste konstrukcje młotek przecinak i jazda dalej . Ja tak miałem i nigdy nie wywale już kasy naprawie nowe cudeńko które jest tylko ładnie opakowane!!!
Właścicielowi najdroższej stacji będzie nawet to na rękę, bo zarobi na tych waszych śmiesznych sumkach. A pracownikom tylko przysporzycie nerwów i dużo pracy. Byłam pracownicą stacji to wiem jak to wszystko wygląda. Zastanówcie się lepiej jak inaczej i skutecznie zaprotestować !!!!!!! Bo w ten sposób nie zrobicie na złość właścicielowi stacji.
BRAWO !!!!!!!!!!!111
Będe :)
ja też będę. z Budowlanki dużo osób się wybiera bo młodzi nie mają na paliwo! może coś da radę wykąbinować!
będę z żoną i trzema dorosłymi synami, każdy przyjedzie osobno. nakręcamy akcję wśród sąsiadów i znajomych z pracy. może uda się zebrać trochę ludzi!