Całkiem niedawno
byliśmy świadkami
wygłoszenia
"złotej myśli" przez
Waldemara
Pawlaka
- "Dobra rada dla
kierowców by nie
narzekali na
wysokie ceny
paliwa i przesiedli
się lepiej do
pociągów i
komunikacji
miejskiej"
- przecież to jest
niesmaczny żart
biorąc pod uwagę
fakt że politycy
tankują za Nasze
Pieniądze !
W dniu 11.02.2012 została ogłoszona ogólnopolska akcja "Stop podwyżkom cen paliw" mam nadzieję że w Ostrowcu znajdą się chętni i odważni aby wźąć udział w akcji.
Zbiórka 11.02.2012 o godzinie 12.00 na parkingu koło dawnego biurowca ZOZ. Przygotujcie drobne do płacenia na stacji i kartki z logo protestu. Przekazujcie tą wiadomość dalej, zabierzcie znajomych.
Liczymy na was, każdy kto czuje się "okradany" przez nasz rząd będzie mile widziany.
Zapraszamy serdecznie.
Oficjalna strona organizatora ogólnopolskiego.
http://
www.stoppodwyzkomcenpaliw.pl
Osoby posiadające cb radia proszone są o wzięcie sprzętu. W dniu protestu będziemy nadawać na kanale 20.
Niedługo umieszcze oficjalne logo protestu, które będziemy naklejać na szybach w dniu protestu.
Deja Vu? :D
Rodacy będziecie???a odpowiedź brzmi jak???
2 tyg temu był już protest w Ostrowcu gdzie zebrała się ponad setka aut... wiec nie znajdzie się teraz i to na 2 dni przed akcją tyle samochodów jak ostatnio... teraz uczestników będzie jedynie garstka. więc nie wiem czy jest sens robić akcję w przeciągu tak krótkiego czasu ponownie
Następna akcja w Polsce jest planowana na 20.02 ale wypada to w poniedziałek dlatego wątpie żeby byli chętni do uczestnictwa wtedy. O tej akcji dowiedziałem się za puźno od organizatorów ogólnopolskich dlatego ja też puźno pisze.
Z przykrością informuje, że sobotni protest zostaje odwołany ze względu na zbyt mała liczbe chętnych.
wszystko ok ale szkoda ze tak pozno teraz nie uda sie zebrac kierowcow????