Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Protest przeciwko wysokim cenom paliw 28.04.2012

Ilość postów: 17 | Odsłon: 1943 | Najnowszy post
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Protest przeciwko wysokim cenom paliw 28.04.2012”.
  • Protest przeciwko wysokim cenom paliw 28.04.2012

Witam! Kto wybiera się na protest przeciwko wysokim ceną paliw 28.04.2012r. ? Jakieś pomysły co do miejsca spotkania?

Gość_przemek
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Protest przeciwko wysokim cenom paliw 28.04.2012

ZOZ ja sie wybieram

Gość_Damian
      Zgłoś
      Odpowiedz

jest Was większa ekipa? o której start?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Protest przeciwko wysokim cenom paliw 28.04.2012

cenom

Gość_dk79
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Oj bidulki bidulki. Nie macie co robić???? Te wasze protesty nie mają żadnego znaczenia. Nikt się nimi nie przejmuje. Nikt cen paliwa nie obniży pod wpływem waszych protestów.

Jedynym realnym sposobem na obniżenie cen paliw jest odsunięcie Platformy Obywatelskiej od władzy a w szczególności Donalda Tuska. Tylko odsunięcie tego człowieka i jego partii od władzy daje realną szansę na obniżkę cen paliw.

Ale co zrorbić jak wy masochiści znów zagłosujecie wbrew własnym interesom na Tuska i PO z wymyślonego strachu przez Kaczyńskim i PiS .

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

18:29 a Ty na kogo bys głosował?? hahaha nie łudź się że jakakolwiek partia pomoże nam, tobie a nie sobie :) bardzo mlody chyba jestes

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

tusk i koncerny paliwowe mają to gdzieś

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Fajnie jak na te protesty jeżdżą ludzie, którzy zarabiają pieniądze ciężką pracą, a nie młodzież, która bierze samochód oraz pieniądze na paliwo od Rodziców. Już w poprzednim wątku wypowiadałem się i zgadzam się z przedmówcą - nie macie co robić w domu w sobotę? Szkoda czasu - zarówno Waszego jak i pracowników stacji. Tankowanie za małe sumy + jakieś irytujące trąbienie nie wiadomo po co i dlaczego - dla mnie żenada. Najśmieszniejsze jest to, że w większości, na ceny paliw nie narzekają ludzie, którzy dojeżdżają do pracy 30+ kilometrów, tylko Ci którzy mają do roboty max. 15min piechotą, a i tak muszą użyć do tego celu samochodu. Pogoda sprzyja jeździe rowerem. Pozdrawiam.

Gość_Cin
        Zgłoś
        Odpowiedz

Podajcie godzinę spotkania na ZOZ-ie. Ja postaram się przyjechać ale dopiero po pracy. Wiem co znaczy praca i coś mnie trafia jak po tankowaniu zostawiam w kasie kilkanaście godzin swojej pracy a w baku niewiele. W dzisiejszych czasach tylko krezusa stać co dziennie tankować cały bak. Gość_Cin z twojej wypowiedzi można wywnioskować, że najwidoczniej należysz do tej grupy bo ceny ci nie straszne.

Zainteresowany
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Wątek wyraźnie stawia pytania: Kto, gdzie i kiedy? Niech piszą osoby zainteresowane - tylko - głupie komentarze zostawcie sobie na grilla ...spacer ...

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ja mogę być po 14.00. Ktoś jest jeszcze tym zainteresowany? Podajcie jakies propozycje.

Zainteresowany
        Zgłoś
        Odpowiedz

Tak bo od waszych "protestów" zalezą ceny paliw w Europie ... jesteście śmieszni...

Gość_don
          Zgłoś
          Odpowiedz

ja zagazowalem auto i mam spokoj

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Jedynym słusznym protestem,było by ograniczyć tankowanie paliwa aby spadły obroty na stacjach paliw i zaczęła się konkurencja cenowa.Jeden miesiąc spodku obrotów np.o 40% odczuje każdy przedsiębiorca.

mirek24
              Zgłoś
              Odpowiedz

Mirek ma rację. Musimy to w jakiś sposób zorganizować i zobaczycie jak za miesiąc, dwa ceny paliwa nam będą spadać. W myśl zasady chytry traci dwa razy. Proponuję zacząć od stacji, która ma największe ceny. To kiedy zaczynamy???

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

kontuzja mnie dopadla panowie...spuchnieta kostka...nie dam rady poruszac

sie autem...najpiszcie czy doszlo w ogole do jakichs akcji...ilu Was bylo...

Gość_przemek
          Zgłoś
          Odpowiedz

dopiero teraz weszlem i zobaczylem ze jest kolejny protest troche puzno ale coz mam pytanie na kiedy sie szykuje kolejny protest przeciwko wysokim cenom paliw ??

Gość_slawi
            Zgłoś
            Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony
Dodaj firmę