potrzebuje pozyczki 20tysiecy zloty mam umowe o prace na czas nie okreslony pracuje juz miesiac czasu i bede w tej pracy napewno gdzie mi udziela takiej pozyczki..wszedzie mowia ze potrzeba co najmniej 3 miesiecy przerobic a ja juz potrzebuje takiej sumy..co robic?doradzcie
ano nic ! jak Ci odmawiaja to nic nie zrobisz,zaporzyczaj sie u rodziny/znajomych idz do providenta i moze uzbierasz te 20tys
providenta omijaj z daleka, chyba że chcesz spłacać 40000 za pożyczone 20000
Witaj.
Czy jesteś w potrzebie pomocy finansowej? Czy myślałeś o uzyskanie pożyczki? Aktualnie oferujemy długim i krótkim okresie kredyty dla ogółu społeczeństwa. Możemy pomóc z pożyczki na bardzo niskim oprocentowaniu. Skontaktuj się z nami poprzez: williamsmithfunds@gmail.com
Imię i nazwisko ...... ..
Płeć ............ ..
Wiek .............
Numer telefonu ....
Kraj ..........
Kwota potrzebna ...
Czas trwania pożyczki ....
Dochód miesięczny ....
Nadzieję usłyszeć od ciebie szybko.
Najlepiej Regard.
Pan William
Witaj.
Czy jesteś w potrzebie pomocy finansowej? Czy myślałeś o uzyskanie pożyczki? Aktualnie oferujemy długim i krótkim okresie kredyty dla ogółu społeczeństwa. Możemy pomóc z pożyczki na bardzo niskim oprocentowaniu. Skontaktuj się z nami poprzez: williamsmithfunds@gmail.com
Płeć ............ ..
Wiek .............
Numer telefonu ....
Kraj ..........
Kwota potrzebna ...
Dochód miesięczny ....
Najlepiej Regard.
Pan William
Spróbuj w skoku na ogrodach ( przy żabce) tak powinni cos Ci doradzić:)
Na jaka kwotę netto masz umowę. Ile masz lat oraz Czy przed ta praca gdzieś pracowalaś (chodzi o płynność finansową)
lepiej idz do Pko do banku ;) polecam
a ja potrzebuję 200zł do 12-tego, gdzie mam alimenty 1tys.zł + umowę zlecenie na czas nieokreślony od lipca zeszłego roku i mam problem z tak małą kwotą a co dopiero 20tys i dopiero jeden miesiąc przepracowany... :(
Życzę powodzenia i mam nadzieję, że Tobie uda się uzyskać pożyczkę jakiej potrzebujesz :)
Jeśli potrzebujesz kredytu napisz do nas: sben50041@gmail.com
jesteś zainteresowany kredytem? jeśli tak wrócić do nas w
zenithfinanceltd@outlook.com aby uzyskać więcej informacji.
Witaj.
Płeć ............ ..
Wiek .............
Numer telefonu ....
Kraj ..........
Kwota potrzebna ...
Dochód miesięczny ....
Najlepiej Regard.
Pan William
Jeśli nadal potrzebujesz gotówki, albo chciałabyś zamienić tą którą posiadasz napisz: rpb@onet.com.pl
Jeśli potrzebujesz kredytu napisz do nas: sben50041@gmail.com
Witaj.
Płeć ............ ..
Wiek .............
Numer telefonu ....
Kraj ..........
Kwota potrzebna ...
Dochód miesięczny ....
Najlepiej Regard.
Pan William
Szukasz bardzo prawdziwego kredyt? W przystępnej zainteresowania
Stawka? Przetworzone w ciągu 2 do 5 dni roboczych. Czy zostały odrzucone
ciągle przez swoich banków i innych instytucji finansowych? Oto
legit oferta, ponieważ kwestia kredytu i bezpieczeństwa jest czymś,
Klienci są coraz bardziej zaniepokojeni, gratulacje dla Ciebie,
Oprocentowanie naszej oferty jest 3%, jeżeli zainteresowany w uzyskaniu finansowego
pomoc, skontaktuj się z nami już dziś w :: powerloancompany1@gmail.com
Potrzebuję pożyczki Czy potrzebujesz kredytu? Czy jesteś człowiekiem biznesu czy kobieta, a ty potrzebujesz pożyczki, aby zwiększyć swoją firmę ?? Czy potrzebujesz kapitału na rozpoczęcie działalności gospodarczej? Niezależnie od problemów kredytowych może być, oto twoja pomoc jak oferujemy kredyty dla osób fizycznych i firm zarówno przy niskich i przystępnych oprocentowania.
Skontaktuj się z nami dzisiaj na (carrenbenfirm@outlook.com) dostać dziś kredytu.
Potrzebuję pożyczki Czy potrzebujesz kredytu? Czy jesteś człowiekiem biznesu czy kobieta, a ty potrzebujesz pożyczki, aby zwiększyć swoją firmę ?? Czy potrzebujesz kapitału na rozpoczęcie działalności gospodarczej? Niezależnie od problemów kredytowych może być, oto twoja pomoc jak oferujemy kredyty dla osób fizycznych i firm zarówno przy niskich i przystępnych oprocentowania.
Skontaktuj się z nami dzisiaj na (carrenbenfirm@outlook.com) dostać dziś kredytu.