Witam
Potrzebujemy Pomocy mąz pracuje mamy 2 dzieci w wieku 5 i 1 rok szukam pracy ale bardzo ciezko z praca u nas kupilismy mieszkanie za małe pieniadze bo do remontu robimy co mozemy aby jakos bylo jest ciezko kredyt rachunki masakra brakuje nam na żywność opłaty staramy sie robić zeby nie zalegac ale jest bardzo cieżko nie mamy na opał na zime brakuje na ciepła odzież dla dzieci Bardzo Proszę o Pomoc
Zależy o jaką pomoc prosisz?
Chcesz wysępić kasę za frajer, czy pomoc w znalezieniu pracy? Jeśli to drugie, to proponuję ruszyć tyłek i zatrudnić się przy rwaniu jabłek.
Mam nadzieję, że pomogłem.
W mieszkaniu potrzebujesz opału na zimę?
Czy ją poprostu czytam bez zrozumienia?
napisz jakiej pomocy oczekujesz i gdzie a na pewno coś z tym zrobimy i w miarę możliwości postaramy się pomóc..nie zwracaj uwagi na ironiczne posty
Jolu, zwroc sie o pomoc do opieki spolecznej, banku zywnosci, pck, pkps, cis. Moze beda mogli Wam pomoc.
A mieszkanie z kredytem mozecie sprzedac I poczekac na kupno do czasu, az Was bedzie stac na splate.
klara ale dowaliłas pomysł,mieszkania nie mogą sprzedać bo jest na kredyt czyli właścicielem jest bank.
do gościa 10.38 są jeszcze bloki w Ostrowcu gdzie ludzie palą w piecach
pieniedzy brakuje ale Cyfrowy polsat jest.
Kobieto, o czym ty piszesz, skoro dostaliście kredyt to nie zarabiacie groszy.
Mnie na mieszkanie nawet do remontu nie stać.
Super rady dajecie dziewczynie..... skąd wiesz ,że mieszkanie ma centralne ogrzewanie a nie piece??? Dwoje dzieci w tym jedno ma dopiero roczek czyli wymaga non stop opieki osoby dorosłej w tym wypadku swej matki.Każdy jest mądry gdy ma zaplecze w postaci matki ,ojca,dziadka,babci z przyzwoitą emeryturą. Pracy w mieście brak a jeśli jest to za 1200 zeta.Łatwo jest śmiać się z kogoś i dawać pobożne rady aby prosić o jałmużnę w mopsie itp. instytucjach.
Pani Jolanto głowa do góry-proszę podać jakiś namiar na siebie ,adres mailowy czy coś w tym stylu,napewno Pani pomożemy.Ja osobiście TAK.Pozdrawiam.