Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Proszę o opinie - Volvo V40. Chcę kupić rocznik 1998 lub 1999

Ilość postów: 4 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Proszę o opinie - Volvo V40. Chcę kupić rocznik 1998 lub 1999”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Odp.: Proszę o opinie - Volvo V40. Chcę kupić rocznik 1998 lub 1999

Jeśli chodzi o saaba to czym on się różni od Opla?? przecież saab jest produkowany na oplu... chyba tylko wyglądem się różnia drogi specjalisto z 19;18

Gość_drań
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

nie Volkswagena tylko Wieśwagena !!! hahhaah moze i SAAB ma silnik Łopla ale jest o wiele wiele lepszy !!! Polecam Volvo V40, ponieważ ja jezdze tylko szwedzkimi samochodami a nie Niemcami !!! To samochody dla wieśniaków na WLI lub TOP !!! Szwed Szwed i tylko Szwed !!! a co do przebiegów to najlepiej kupić z dużym, ponieważ wiadomo ze jest dotarty i ktoś nim jezdzil a nie stał w garażu

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście de facto nie złamano Zasad Forum, ale wiele wskazuje na to, że balansuje się na krawędzi Zasad Forum (np.: próbuje się lub realnie dezorganizuje się rozmowę lub funkcjonowanie Forum w ogóle lub w czasie napisania posta; post znacznie odbiega od Zasad Forum, a zwłaszcza od rozdziału "Obowiązujące zwyczaje na Forum", które opisane są w punktach 6 i 7 Zasad Forum); prosimy ponownie zapoznać się z Zasadami Forum.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Saab może i ma silnik Łopla ale to najlepszy samochod tak jak i volvo !!! To nie wieśwa.en lub inny Niemiec. To Szwedzki komfort,bezpieczeństwo i frajda z jazdy !!! Polecam Volvo i Saaba !!! Jak bedziesz kupował to Volvo to pamiętaj kup ze sporym przebiegiem najlepiej ponad 300tyś km bo wtedy sa dotarte i wiadomo ze ktos nim jezdzil !!!

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

VOLVO to trafny wybór,doskonała szwedzka jakość.Model V 40 lub S 40 to w zasadzie jest RENAULT z karoserią VOLVO.Prawdziwe VOLVO to modele S 80 ;V 80: S60:V60 gdyż w tych modelach elementy zawieszenia ,napędowe,hamulcowe,elektryka są wyprodukowane w firmie Volvo.Zwróć uwagę że cenowo s40 w stosunku do s80 jest prawie o połowę tańsze.Modele s-to sedan v- to combi.

Przyjemnych wrażeń życzę z jazdy,dokonujesz dobrego wyboru,auto bezpieczne,mało awaryjne,modele s 80 karoserie maja częściowo aluminiową i ocynkowaną-nie korodują.Jeszcze coś ...proponuję diesla ,mało pali.Najlepsze jednostki silnikowe to: 2.5 td. 140 KM

Gość_mechanik
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 2 posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę