Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Promocja PKS za 2 zł po Polsce - tylko kursy pospieszne

Ilość postów: 6 | Odsłon: 1756 | Najnowszy post
  • Promocja PKS za 2 zł po Polsce - tylko kursy pospieszne

Jestem oburzona tą promocją za 2 zł do roznych miejscowosci pod warunkiem ze sie ma bilet miesieczny. Bylam ostatnio sie pytac na pks w informacji co trzeba zrobic zeby z tej promocji skorzystac. Pani w recepcji mi powiedziala ze wystarczy pokazac bilet miesieczny, tak tez dzis zrobilam a kierowca mi odpowiada ze tylko kurs pospieszny zabiera za 2zł. O nic mi juz nie chodzi tylko o to ze nie poinformowano mnie o tym ani w recepcji ani na plakacie tej promocji!Oszukanstwo, tylko zeby wysepic od ludzi pieniadze , nic wiecej.

Gość_xxx
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Promocja PKS za 2 zł po Polsce - tylko kursy pospieszne

jak wszędzie gdzie się da

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

można pojechac do Krakowa Kielc Warszawy Łodzi Poznania i gdzieś jeszcze. Ja chcialam jechac do Kielc, ale niestety nie pojechalam.

Gość_xxx
        Zgłoś
        Odpowiedz

pks mogly wozic pasarzerow za 2 zl powinne miec mikrobusy w polsce calej mic biat ducato na 17 osob posiadac w ten sposob wozic pasarzerow codziennie w kazdym pks w polsec miec cirtoen jumper na 17 osob az po 10 tych wozow mikrobusow w kazdym pekaesie w polsce i wtedy wozic pasarzerow za 2 zl po polsce calej po kazdej miejscowosci ..te pojady mikrobusy fiat ducato 10 wozow w kazdym pekaesie w polsce calej i citroen jumper tez 10 pojazdow w pekaesie w polsce...

Gość_mlody
          Zgłoś
          Odpowiedz

a co to zmieni tez mi promocja dla sciemy

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Odp.: Promocja PKS za 2 zł po Polsce - tylko kursy pospieszne

Rze co piszerz? Busem chcesz wozić ludzi np. do Zakopanego, czy Łodzi? Powodzenia :)

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -