Choć sam dokument sygnowany jest przez Ministerstwo Rozwoju Regionalnego, to już na pierwszej stronie wyraźnie (i dużymi literami) dodana jest informacja "DOKUMENT PRZYJĘTY PRZEZ RADĘ MINISTRÓW"
Bardzo intertesujacy dokument
http://www.efs.gov.pl/Dokumenty/Lists/Dokumenty%20programowe/Attachments/87/Program_Operacyjny_Kapital_Ludzki_05122011.pdf
zwlaszcza rozdzial "Zasada równości szans kobiet i mężczyzn"
Jak widać dokument z końca listopada 2006 roku wyraźnie pokazuje, kto jest prawdziwym ojcem chrzestnym genderyzmu jako zasady przyjętej w polityce po akcesji Polski do UE. Dziś Jarosław Kaczyński i jego akolici zarówno z PiS jak i Solidarnej Polski pewnie chcieliby o tym zapomnieć, albo jakoś to wytłumaczyć, ale - mam nadzieję- mało kto da się na to już nabrać. Mają bowiem do wyboru albo blamaż (że nie czytają przyjmowanych dokumentów) albo odważne przyznanie się, że za czasów rządów PiS nawet gender było dobre i słuszne.
Ojcem Chrzestnym jest Tusk, który skierował ustawę o równości do sejmu. Mam nadzieję, że jej nie ratyfikują bo jest niezgodna z konstytucją i wprowadza gender tylnymi drzwiami.
ojcem chrzestnym genderyzmu są Jarosław Kaczyński i jego akolici
Przepisane żywce m z bloga Kazimierza Sowy, i to z błędem.
oj mirku pismenie, ze też ci sie chce....
Pismen, dla mnie odpowidzialny jest TUSK! Zagłosuję na PIS i wszyscy moi znajomi tez. Nic Ci nie da takie wklejanie ...
Zaglosujesz i dzieki temu zapewnisz sobie raj na ziemi a ja bede mial jeszcze lepsza okazje do pokazywania twojej mondrosci, tylko podpisz sie jakkolwiek, zebym wszystkich GOSCi nie musial paluszkiem wytykac
Obejrzałam ten taniec chłopaków w różowych kieckach na echu, nie wiem jakie były odczucia na żywo, ale mnie podobało się bardzo. Faceci z dystansem i jajami - w przenośni i rzeczywistości :) . A mówi się, że młodzież nie potrafi się bawić - super. Chłopaki - gratulacje za pomysł i wykonanie :) .