Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Program Aktywna Rodzina

Ilość postów: 112 | Odsłon: 2585 | Najnowszy post
  • Program Aktywna Rodzina

Dla odmiany chciałabym zaprezentować program mojej partii "Aktywna Rodzina" będący bardziej sprawiedliwym programem wspierającym rodziny.Jest programem uwzględniającym wiele aspektów z życia rodziny. Objęte nim zostaną jedynaki -dzieci samotnych rodziców, a także dzieci z rodzin,gdzie najstarsze niedawno ukończyło 18 lat.

W kolejnym poście dodam linki i zapraszam do rzeczowej i kulturalnej dyskusji.

Kasandra66
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Program Aktywna Rodzina

https://aktywnarodzina.eu/

https://www.facebook.com/Nowoczesna.oficjalnie/videos/1074762146012039/

https://nowoczesna.org/program-aktywna-rodzina-przygotowany-przez-nowoczesna-przyniesie-wymierne-oszczednosci/

Dodam jeszcze iż umieszczam te informacje nie dla propagandy,jak zapewne co niektórzy moi ulubieńcy zechcą mi zarzucić ale z innego powodu. Otóż te posłanki, przez niektórych nazwane wdzięcznie 'pustaki' lub "nowośmieszne" pracują ,konsultują programy, projekty ustaw miesiącami po to, aby uwzględnić wszelkie aspekty z życia rodzin. Raz jeszcze proszę o wypowiadanie się osób,które mają naprawdę coś do powiedzenia, rzeczowo. Jeśli pojawi się coś czego tam jeszcze nie ma, można napisać do posłanek lub ja to zrobię.

Kasandra66
      Zgłoś
      Odpowiedz

Tylko pamiętaj-nie dyskutuj sama ze sobą.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Nigdy tego nie robię. Nie biorę z Was przykładu.

Kasandra66
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Odp.: Program Aktywna Rodzina

No niestety Kasandra, kalkulator wyliczył mi, ze opcja Pis-u jest dla mnie korzystniejsza.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Mnie wyliczył coś co zupełnie nie zgadza się z tym co jest więc traktuję to jako propagandę i tyle. Działa to w ten sposób żeby wychodziło ze nowośmieszna da więcej. Nijak się to ma jednak do rzeczywistości :)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Czy mógłbyś przedstawić te wyliczenia?

Kasandra66
            Zgłoś
            Odpowiedz

Nie widzę takiej potrzeby. Poza tym po co rezygnować z czegoś co jest już realnie na rzecz jakichś obietnic, które nie wiadomo czy i kiedy zostaną spełnione ? Sorry ale to się po prostu nie opłaca. Inna sprawa to taka że Twoja partia prawdopodobnie nie wejdzie nawet do parlamentu po wyborach nie mówiąc już o realnym wpływie na władzę.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Mnie się podoba, przeczytałam, przeliczylam i jestem za, lecz obawiam się ze w obliczu propagandy 500+ ten program to tylko złudne nadzieje.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Rycerzy 500+ nie pokonasz...

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

A co z osobami, które mają dzieci powyżej 18 lat? Kto im pomoże jeżeli zarabiaja najniższą krajową? Jaki jest program dla takich rodzin?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Też nad tym myślałam, bo przecież takie dziecko jest nadal na utrzymaniu rodziców, zwłaszcza gdy pójdzie na studia. Proponuję pisać do posłanek .Adresy mailowe są bardzo łatwe- imię. nazwisko , małpa sejm gov.pl.

Trzeba nagłośnić problem i jeśli dostaną na ten temat maile to na pewno się tym zajmą.

Ja już im mówiłam, że problem nie znika z ukończeniem 18 lat.

Kasandra66
            Zgłoś
            Odpowiedz

13:42. Akurat ty nie będziesz pouczać mnie w jaki sposób mam wychowywać swoje dziecko, nie masz innego zajęcia niż bezustanne wklejanie tej swojej nudnej propagandy i dyrdymałów? Z pewnością masz dzieci i rodzinę, zainteresuj się nimi, ugotuj obiad zamiast korzystać z dowozowego jedzenia z cateringu. Co ma zrobić PIS to i tak zrobi.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Do 13.47 w którym momencie Kasandra 66 cię pouczała masz jakąś obsesje na jej punkcie.Typowy przedstawiciel PIS pełen agresji i pogardy dla innych.Program moim zdaniem całkiem w porządku.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Nie mam żadnej obsesji 15:25. Niech każdy sądzi według siebie.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

jestem za

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
6 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę