Hej dziewczyny doradzcie mi co robic jestesmy po slubie 3 lata i jeszcze nie mamy potomstwa bylo tylko 1 poronienie . Co zrobic czy mam sie zglosic do Gamety czy szukac pomocy u innego specjalisty np z Kielc slyszlam ze dr Lepiarczyk jest dobry czy ktoras miala z nim styczność dodam ze mam 29 lat.Stwierdzam ze do ostrowca szkoda chodzić,zegar tyka nie chce zeby potem okazalo sie ze jest za pózno.
Witaj, jesteśmy w podobnej sytuacji. Od początku leczymy się w Kielcach u dr. Węgrzyckiego. Jesteśmy zadowoleni - dość szybko zdiagnozował co się dzieje ( jest to bardzo rzadka dolegliwość). Jesteśmy po przeleczeniu (trwało to ok 10 mies.) i zaczynamy z niecierpliwością mieć nadzieję na pozytywny finał ( moja dolegliwość prawie wykluczała możliwość zagnieżdżenia). Powodzenia w leczeniu:) Ps. jeśli będziesz chciała dowiedzieć się czegoś więcej, pisz na maila ninka.forma@interia.pl
dziekuje za wiadomosc napewno sie odezwe:)
ja polecam Panią dr Starosławską z przychodni leczenia niepłodności Novum w Warszawie. O dzidzie stralalismy się 5 lat także było jedno poronienie. Od pierszej wizyty w Novum w ciąze zaszlam po pol roku dzis nasza córeczka ma 9 m-cy. Polecam z czystym sumieniem.
dr Lutosławski z Łodzi. Nie wiem, czy jeszcze przyjeżdża do Ostrowca. Starszy i męczący, ale zna się na rzeczy. A to najważniejsze!!! Dzięki jego leczeniu dziś jestem przeszczęśliwą mamą dwójki wspaniałych synów.