Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Problem z niepłodnością (3 lata po ślubie nie mamy potomstwa)

Ilość postów: 5 | Odsłon: 876 | Najnowszy post
  • Problem z niepłodnością (3 lata po ślubie nie mamy potomstwa)

Hej dziewczyny doradzcie mi co robic jestesmy po slubie 3 lata i jeszcze nie mamy potomstwa bylo tylko 1 poronienie . Co zrobic czy mam sie zglosic do Gamety czy szukac pomocy u innego specjalisty np z Kielc slyszlam ze dr Lepiarczyk jest dobry czy ktoras miala z nim styczność dodam ze mam 29 lat.Stwierdzam ze do ostrowca szkoda chodzić,zegar tyka nie chce zeby potem okazalo sie ze jest za pózno.

Gość_ona
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Problem z niepłodnością (3 lata po ślubie nie mamy potomstwa)

Witaj, jesteśmy w podobnej sytuacji. Od początku leczymy się w Kielcach u dr. Węgrzyckiego. Jesteśmy zadowoleni - dość szybko zdiagnozował co się dzieje ( jest to bardzo rzadka dolegliwość). Jesteśmy po przeleczeniu (trwało to ok 10 mies.) i zaczynamy z niecierpliwością mieć nadzieję na pozytywny finał ( moja dolegliwość prawie wykluczała możliwość zagnieżdżenia). Powodzenia w leczeniu:) Ps. jeśli będziesz chciała dowiedzieć się czegoś więcej, pisz na maila ninka.forma@interia.pl

Gość_l.
      Zgłoś
      Odpowiedz

dziekuje za wiadomosc napewno sie odezwe:)

Gość_ona
        Zgłoś
        Odpowiedz

ja polecam Panią dr Starosławską z przychodni leczenia niepłodności Novum w Warszawie. O dzidzie stralalismy się 5 lat także było jedno poronienie. Od pierszej wizyty w Novum w ciąze zaszlam po pol roku dzis nasza córeczka ma 9 m-cy. Polecam z czystym sumieniem.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Problem z niepłodnością (3 lata po ślubie nie mamy potomstwa)

dr Lutosławski z Łodzi. Nie wiem, czy jeszcze przyjeżdża do Ostrowca. Starszy i męczący, ale zna się na rzeczy. A to najważniejsze!!! Dzięki jego leczeniu dziś jestem przeszczęśliwą mamą dwójki wspaniałych synów.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -