Przeglądając zdjęcia na portalu społecznościowym z imprez sylwestrowych dostrzegłem że jest problem z nadwagą u Kobiet w szczególności w tym wieku.Wydaje mi się że Kobiety gorzej traktują swoje zdrowie niż mężczyźni w naszym mieście.Nie pisze tego żeby kogoś urazić,bo są różne przypadki ,ale to jest problem coraz bardziej widoczny .
Mamy wspaniałe ścieżki rowerowe, kilka siłowni ,trochę wstyd nie dbać o siebie.Kiedys faceci z brzuszkami a teraz rolę się odwrociły
Wystarczy nie jeść modyfikowanej żywności
(chemi) którą trujemy siebie i dzieci..chemia w lekach..a ścieżka rowerowa to atrakcja a nie panaceum
Wystarczy znaleźć sobie inne hobby niż jedzenie i internet.
No dokladnie. A tym upasionym ksiezniczkom sie wydaje ze sa atrakcyjne xd
U mnie w pracy tylko siedzą i jedzą co chwilę, a później narzekanie na wagę i stosowanie ozempików itp.
Jedna płeć wielką literą, druga małą.
Masz ochotę to jakoś wytłumaczyć? :)
Najgorzej jak tlusta i warami glonojada to wygląda koszmarnie.Mnie same wary odrażają i tatuaże.Obrzydza mnie to w kobiecie
Jeszcze jak jakis maly stylowy tatuażyk to ok.ale jak podziarana to jest koszmar nie kobieta
Myśla że sa piękne ,tragedia
Pytam kiedys takiej,poco takie p z dy sobie na ciele porobiłaś?:) za lat kilka bedzie to usuwać ale cięzko będzie i zdrowie nie to....już....
A co was to obchodzi jak ktoś wygląda,za wasze nie jedzą.Ja schudłem 32 kg,przyjmuje 1500 kcal dziennie,ale nie obchodzi mnie jak ktoś wygląda.
09:52 obchodzi tych, którzy sam są zakompleksieni :)))) ))) gratuluje, ja też schudłam 40 kg, tak sie uciera nosa hejterom ;))))))) tak trzymaj ! pozdrawiam !
To nic nieda chwilowe schudnięcie jest przeważnie a potem bomba jeszcze większa:) no chyba że się ccaly czas pilnuje w wiekszości przypadkow tak jest
Jak ktos chory to niema śmiechu.Ale w innych wypadkach to od żarcia łakomego dlatego nie jest dziwne że się śmieją z łakomczucha spaśniętego