Mówisz oficjalnie nie są na sprzedaż, ale w sieci można je kupić ? Tu też was namierzy policja skarbowa,a szczególnie tu teraz inwigilują. Nie pomoże zmiana miasta z którego się ogłaszasz :-)
Nie bierzesz ostrzeżeń pod uwagę, to później będziesz żałował.
Pamiętaj "nieznajomość prawa szkodzi" (łac.Ignorantia iuris nocet)
i nie zwalnia nikogo z przestrzegania go.
jest watek zalozony "perfumetki" na tym forum i tam jest duzo wpisow od sprzedajacych
A ja polecam inny sklep o wiele tańszy niż ten na górze i też sprawdzony. Odbierałam i osobiście w W-wie i za pobraniem.
Tu tak można kupić, handluje legalnie, płaci podatki,nie sprzedaje podróbek i nie łamie prawa....
Przecież ja tym nie handluje, tylko wiem że coś takiego ma miejsce ;)
Prawo tworzą złodzieje którzy, chcą okradać ludzi ... więc nie pitol.
Prawo skarbowe to nic innego jak przestępstwo w białych rękawiczkach.
KOKO LUX NA FB
Sprzedawanie takich perfum jest nielegalne więc nie pytaj o to na forum. Jak Ci bardzo zależy to przejdź się na targ - były po 15zł.
No a takie rozlewnie np w Leclerku? Ja czasem kupuję, gdy czekam na promocję moich oryginalnych. Nie są złe. I można kupić legalnie pod oryginalną nazwą, więc ?
Taaa i ta laska,co jest sprzedaje na ml.-jest the best :)
a kto mówi o lasce? Czy to aż takie ważne. Jak mam kupować podróbkę, to chociaż mogę ją powąchać.
Witam,
Posiadam duze i male pojemnosci kontakt : gumisieek@poczta.fm
Pozdrawiam
polecam www.patryko.pl jest spory wybór próbek 20 ml i innych perfum
pisz na adres listaspecjalna@wp.pl co prawda nie po 6 pln ale jakość nieporównywalnie lepsza
Pozdrawiam
perfumybukowe@gmail.com - 20 ml 20 zl 100ml 80-100 zl. najlepsza jakosc nie to co inne na tym forum.
Witam posiadam perfumiki 20ml w cenie 20zł za szt chętnych proszę o kontak na gg 10022625
Piszcie na zrotek@onet.pl dostepne w 20 ml fiolkach po 20zl szt lub 5 szt po 15zl .Jakość b.dobra nie jakiś turecki spirytus.Dostępne marki m.in Versace,Dior,C.K,Dolce Gabana,Armani,Lacosta,itp.