dobra jest w primo, ale Roma najlepsza:)
dla mnie primo to zwykly gnieciuch oraz niekompetencja. za pol ceny nie chcialbym tej pizzy. zawsze zamawiam tylko i wylacznie w family pizza, bo tam jest jakosc, i tylko stamtad chcialbym poznac przepis na ciasto i sposob w jaki kroja na przyklad szynke. cena jest najlepsza wlasnie w family- 20zl za ponad 40-to cm-owa pizze z 4-5 skladnikami z dowozem! zwazcie i sprobujcie. nic nie jest warta nazwa i autoreklama innych pizzerii tylko ta jakosc i smak pizzy z family.
ludzie ale macie problem. najlepsza pizza jest w da grasso. tylko niestety nie na dowóz. tylko i wyłącznie w lokalu. spróbujcie a dopiero piszcie i dyskutujcie. a jak znacie tylko 1 czy 2 pizzerie to lepiej obejrzyjcie misia uszatka
potwierdzam, family jest tragiczna, czuc posmak takiego domowego ciasta, jakbym chcial sobie zrobic domowa pizze to bym sobie zrobil ale jednak zamawiam cos profesjonalnego.
tragedia w tej primo,nie polecam ! kto to widzial by placic za sosy. nigdy tam nie pojde !!!!!!!!! i odradzam
Nie chcesz płacić - nie idziesz, o co chodzi? Pizza pewnie tańsza to za sosy doliczają, a w innych sos jest wliczony w cenę pizzy.
w primo po prsotu cie nie okradaja, tylko pisza za co placisz. w jokerze placisz teraz 26 za taka sama pizze pizze i taki sam rozmiar co w primo ale sosy masz "gratis". primo ta sama pizza kosztuje 20zl + 3zl za sosy = ciagle placisz mniej ale przynajmniej wiesz za co. Jak w jokerze nie zamawiasz sosow to jestes jeszcze bardziej do tylu.
no to faktycznie profesjonalnie oceniacie i znacie sie jak w da grasso wam smakuje...
naucz sie myslec czlowieku, myslisz, ze na forum jest tylko jedna osoba? napisalem wyraznie, ze pizza w primo jest profesjonalna, w family jest tragiczna i tyle. sam dagrasso neinawidze, jest gorsza niz w family.
Dziwne bo tylko osoby piszące z Netii oceniają pizze jako "wspaniałą". Przejazdem jestem koło lokalu co 2-3 dni i stwierdzam że są pustki, te właśnie pustki zniechęcają mnie abym zamówił tam pizze. Widziałem też że lokal w którąś sobotę był zamknięty akurat wtedy kiedy pomyślałem o tym lokalu z racji braku miejsc w innych. No cóż, po tych komentarzach z netii już tam na pewno nie zawitam.
bardzo dziwne, to jest tak dziwne, ze wrecz nie da sie tego opisac slowami i ogarnac zwyklym ludzkim umyslem. w ostrowcu jakies 80% ludzi ma internet z netii kolezko, z reszta nikomu na zlosc nie zrobisz, ze nie pojdziesz tam na pizze, uwierz :D
czekałem wczoraj 2,5 godz. na pizze i przyjechała w końcu. W pudelkami z sosem zaschnięte resztki poprzedniego sosu. obrzydzenie. odradzam tam coś zamawiać
wczoraj była sobote - a wiadomo, w sobotę najlepiej isc na pizzę do lokalu. POzatym z racji soboty zawsze dłużej się czeka
ile gęb tyle opinii, Primo wg. mnie trzyma cały czas dobrą formę i jest dla mnie najlepsza
ostatnio zrobili jakas wodnista ;/ co nie zmienia faktu, ze i tak najlepsza pizza w ostrowcu