Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

Odp.: Primo Pizza - doliczają do każdego rachunku 3 zł?

dobra jest w primo, ale Roma najlepsza:)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Primo Pizza - doliczają do każdego rachunku 3 zł?

dla mnie primo to zwykly gnieciuch oraz niekompetencja. za pol ceny nie chcialbym tej pizzy. zawsze zamawiam tylko i wylacznie w family pizza, bo tam jest jakosc, i tylko stamtad chcialbym poznac przepis na ciasto i sposob w jaki kroja na przyklad szynke. cena jest najlepsza wlasnie w family- 20zl za ponad 40-to cm-owa pizze z 4-5 skladnikami z dowozem! zwazcie i sprobujcie. nic nie jest warta nazwa i autoreklama innych pizzerii tylko ta jakosc i smak pizzy z family.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Family jest ohydna,raz zamowiłam i ostatni.Ciasto gumiate i chyba kilo soli na nią wysypali taka slona,masakra.

Steph
          Zgłoś
          Odpowiedz

Zresztą sama cena mowi za siebie,tanio i do d...

Steph
            Zgłoś
            Odpowiedz

ludzie ale macie problem. najlepsza pizza jest w da grasso. tylko niestety nie na dowóz. tylko i wyłącznie w lokalu. spróbujcie a dopiero piszcie i dyskutujcie. a jak znacie tylko 1 czy 2 pizzerie to lepiej obejrzyjcie misia uszatka

Gość_aaa
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

potwierdzam, family jest tragiczna, czuc posmak takiego domowego ciasta, jakbym chcial sobie zrobic domowa pizze to bym sobie zrobil ale jednak zamawiam cos profesjonalnego.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

tragedia w tej primo,nie polecam ! kto to widzial by placic za sosy. nigdy tam nie pojde !!!!!!!!! i odradzam

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Nie chcesz płacić - nie idziesz, o co chodzi? Pizza pewnie tańsza to za sosy doliczają, a w innych sos jest wliczony w cenę pizzy.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

w primo po prsotu cie nie okradaja, tylko pisza za co placisz. w jokerze placisz teraz 26 za taka sama pizze pizze i taki sam rozmiar co w primo ale sosy masz "gratis". primo ta sama pizza kosztuje 20zl + 3zl za sosy = ciagle placisz mniej ale przynajmniej wiesz za co. Jak w jokerze nie zamawiasz sosow to jestes jeszcze bardziej do tylu.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

no to faktycznie profesjonalnie oceniacie i znacie sie jak w da grasso wam smakuje...

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

naucz sie myslec czlowieku, myslisz, ze na forum jest tylko jedna osoba? napisalem wyraznie, ze pizza w primo jest profesjonalna, w family jest tragiczna i tyle. sam dagrasso neinawidze, jest gorsza niz w family.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

Dziwne bo tylko osoby piszące z Netii oceniają pizze jako "wspaniałą". Przejazdem jestem koło lokalu co 2-3 dni i stwierdzam że są pustki, te właśnie pustki zniechęcają mnie abym zamówił tam pizze. Widziałem też że lokal w którąś sobotę był zamknięty akurat wtedy kiedy pomyślałem o tym lokalu z racji braku miejsc w innych. No cóż, po tych komentarzach z netii już tam na pewno nie zawitam.

pono
      Zgłoś
      Odpowiedz

Bo w sobote lokal jest póżniej otwarty,pozatym niemam netu z Netii więc nie bredż,a pizza najlepsza-dla mnie.

Steph
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 37

bardzo dziwne, to jest tak dziwne, ze wrecz nie da sie tego opisac slowami i ogarnac zwyklym ludzkim umyslem. w ostrowcu jakies 80% ludzi ma internet z netii kolezko, z reszta nikomu na zlosc nie zrobisz, ze nie pojdziesz tam na pizze, uwierz :D

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

czekałem wczoraj 2,5 godz. na pizze i przyjechała w końcu. W pudelkami z sosem zaschnięte resztki poprzedniego sosu. obrzydzenie. odradzam tam coś zamawiać

Kiniu
      Zgłoś
      Odpowiedz

wczoraj była sobote - a wiadomo, w sobotę najlepiej isc na pizzę do lokalu. POzatym z racji soboty zawsze dłużej się czeka

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

ile gęb tyle opinii, Primo wg. mnie trzyma cały czas dobrą formę i jest dla mnie najlepsza

Gość_mario
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 42

ostatnio zrobili jakas wodnista ;/ co nie zmienia faktu, ze i tak najlepsza pizza w ostrowcu

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
7 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę