Tez sie z tym zgadzam
jakies dziwne kwoty doliczaja
pewnie zamawiasz 2 sosy, kazdy sos kosztuje 1,50 stad doliczone 3zl.
a pizza bardzo dobra, polecam :]
ALE OSZUSTY ! WYWALIĆ PIZZERIE Z OSTROWCA, A PRACOWNIKÓW DO PIECA NA ZAPIEKANKI !
może mają o tym informację ile km gratis?
Najlepsza jest w "nic nowego", z pieca opalanego drewnem i dodają do niej gumy do żucia gratis.
Najlepsza jest w "nic nowego", z pieca opalanego drewnem i dodają do niej gumy do żucia gratis.
Ja ostatnio ciągle żywiłem się pizzą i teraz jestem gruby. Ale nic to, trzeba żyć dalej.
bardzo dziwne, to jest tak dziwne, ze wrecz nie da sie tego opisac slowami i ogarnac zwyklym ludzkim umyslem. w ostrowcu jakies 80% ludzi ma internet z netii kolezko, z reszta nikomu na zlosc nie zrobisz, ze nie pojdziesz tam na pizze, uwierz :D
ile gęb tyle opinii, Primo wg. mnie trzyma cały czas dobrą formę i jest dla mnie najlepsza
ostatnio zrobili jakas wodnista ;/ co nie zmienia faktu, ze i tak najlepsza pizza w ostrowcu
Jedyna pizzeria w Ostrowcu gdzie za każdy sos trzeba płacić. Okej rozumiem niby dowóz za darmo to doliczają za sosy.. .ale w lokalu..? Żenada ;/ Poza tym słyszałem, że pracownicy tyrają za grosze a kierowniczka i szef ciągle tylko wymagają i coś im nie pasuje, więc nie ma się co dziwić że nie przykładają się z chęcią do pracy przez co jakośc obsługi i pizza jest do du.**y