Witam
Najgorsza pizzeria w Ostrowcu to primo pizza.
Doliczaja do kazdego rachunku 3 złote co to jest!!
dojazd maja niby bezpłatny
Nie polecam w zadnym wypadku
pewnie zamawiasz 2 sosy, kazdy sos kosztuje 1,50 stad doliczone 3zl.
a pizza bardzo dobra, polecam :]
rowniez polecam, najczesciej zamawiam pizze wlasnie z primo.
Gdzie jest ten lokal?
na Pułankach przy samolocie w tym samym budynku co emka meble
i również polecam dla mnie najlepsza pizza w Ostrowcu kiedyś jeszcze margherita była lepsza ale ostatnio bardzo się zepsuła
3zł tak jak pisali wcześniej pewnie za sosy wiec sam się oszukałeś :) ojoj
Marcinek nie wiesz za co płacisz? Mnie nigdy nie oszukali. Sosy zamawiasz, które są po 1,5 zł.
Pizza świetna, dojazd za free, na dodatek najtaniej wychodzi w Ostrowcu jeżeli chodzi o stosunek ceny do wielkości, a sosy no cóż po 1,5zl, ale ja robię sam w domu, wiec nie zamawiam:). Polecam...
Świetna pizza i pizzeria. Po raz pierwszy spotkałam się z naprawdę smacznymi sosami. Polecam :)
ja rozniez polecam jestem stała fanką pizzy 21, 22 mmmm.. pycha
21 i 22 tak jak mówisz , polecam
Czasem zamawiałem tam pizze ... ale jak ostatnio mimo że mam niecały kilometr od nich, przywieźli prawie zimną i co dodatków i smaku ciasta też można by podyskutować, to wywaliłem ulotki PrimoPizza do kosza i zamawiać tam już nie będę. Firma przestała się zwyczajnie starać ...
Najlepsza pizza w miescie,nigdy mnie nie oszukali,kiedys czekalam prawie 2 godz.wkurztlam sie ale szef sam przywiozl bo mieli nowego kucharza i bardzo sie guzdrał,za to czekanie dostalam gratis dużą pepsi i sosy gratis-są w porządku i pizza super.
a jezeli chodzi o kiepska pizze,to zepsula sie w pizzy na Maxa,drazni mnie ,to ze daja papryczki marynowane i pisza jakos chili albo cos...nie dosc,ze nie sa pikantne to kwasne jakies....beznadzieja!!!!
masz rację. nie wiem za co tak chwalicie primo?
może mają o tym informację ile km gratis?
ty jak bys był nowy Steph tez byś sie guzdrał..........a pizza w Primo pychotka :)))) polecam!!!!
od poczatku w primo byla i jest nadal pizza jak ja to nazywam bezplciowa. zero przypraw, family wole, 3zl za dowoz ale sosy gratis:)