O tak, plebiscyt Echa Dnia jest mega obiektywny i miarodajny :) Zresztą jak każde plebiscyty organizowane w mediach - wygrywa ten co ma wygrać.
taki plebiscyt to tylko zysk finansowy gazety. Pełna mobilizacja w urzędzie i miejskich spółkach i sukces prezydenta pewny. Ja się w to nie dam wciągnąć. Wysyłam sms dla chorych.
W ,,Echu...,, ostatnio same plebiscyty. Rolnik roku, Gospodynie roku, Samorządowcy roku tylko głosuj, głosuj.
Nic innego w gazecie nie ma.
Każdy może wysłać ile chce SMS .Jeżeli ktoś wyślę 1000 SMS na kogokolwiek to też będą ważne i uznane.Zwykłe wyciąganie kasy przez Echo.
Cudowny człowiek gratulacje Panie Prezydencie, tak trzymaj
Za pewne jak by wygrał prezydent Starachowic to plebiscyt byłby mega obiektywny i miarodajny.
korzystając z okazji że prezydent ten wątek pewnie przeczyta to proszę zająć się aktywniej jakością powietrza w Ostrowcu. Będzie Pan miał mój głos jak nic.
wymieńcie mi choć kilka pozytywnych działań naszego prezydenta bo samo puste słowo do mnie nie przemawia, chciałabym być wtajemniczona w te poczynania, wiec czekam zacznijmy a więc na 1-szym miejscu????
Jak w ogóle śmiesz zadawać takie pytanie i kwestionować niezawisłą ankietę zorganizowaną przez Echo Dnia? :D Jest Samorządowcem Roku i kropka, ludzie zadecydowali... hihi.
Gratulację tak trzymac
Wielkie gratulacje i oby więcej sukcesów.