Dlaczego duda tak stara się by być jedynie I wyłącznie prezydentem pisu.I PISOWCOW. Dlaczego szkodzi Polsce . Dlaczego łamie KONSTYTUCJE...
Na miernego aktora może by się nadawał..a nie na prezydenta dużego kraju.
dajcie spokój maliniakowi, dziś na polecenie naczelnika ogłosi wszem i wobec jakieś veto i rusza na wycieczkę do Australii i Nowej Zelandii z ogromną świtą - po co, za czym - nie wiadomo, ot taka letnia ekskursja z żonką i dworem na koszt podatnika, czyli mój, twój, nasz...
To marionetka a nie prezydent, taki śmieszny nabzdyczony ludzik wiecznie klęczący przed sukienkowymi.
Czy coś więcej o tym panu można powiedzieć? No może, że obserwuje w sieci leśne ruchadło - żałosny ludzik.
Do 12.34 już bym wolała żeby po krzesłach łaził a nie podpisywał wszystko co rozkaże człowiek z kotem porażka.
Bo tobie totalnej nie pasuje to miał nie podpisywać?Przecież to nie ty go wybierałaś i nie ty i tobie podobni będą o tym decydować.
Do 15.09 miał być prezydentem wszystkich Polaków a jest na usługach jednej partii jak tego nie widzisz to idź do okulisty .Za to ty go wybierałeś i tobie podobni i jestes zachwycony człowiekiem który podpisuje wszystko co prezes mu podstawi byle go zadowolić.Włącz myślenie to nie boli.
Jak każdy prezydent,a te puste slogany o tym że jakis prezydent bedzie wszystkich poopowiadaj dzieciom w przedszkolu.Sama włącz myslenie bo po twoich postach widać że tego nie robisz."Prezydent wszystkich Polaków"Wybierz se takiego to go będziesz miała.
Do 15.48 jestes bardzo agresywnym człowiekiem i nie potrafisz dyskutować jak ktoś ma inne zdanie niż ty.Prezydent Polski powinien rezprezentować wszystkich Polaków a nie tylko interesy jednej partii został wybrany przez naród ,w którym są ludzie o różnych poglądach politycznych.I myślałam że taki będzie obecny niestety .Obecny prezydent nieraz mówił że chce być prezydentem wszystkich Polaków dlatego o tym wspomniałam.Myślę że ci wszystko wyjaśniłam chociaż ty masz swoją prawdę i tylko ona się liczy.