jeżeli ktoś ma coś do Darka to niech się z nim spotka ,JEŻELI MA CHOCIAŻ TAKĄ ŚMIAŁOŚĆ ,a nie pisze kłamstwa.On to robi nie dla pieniędzy,A czy ty byś to ZROBIŁ poza opluwaniem i dał chociaż 1 zł ?????????????????????????????????????? Ukrywacie się jak złodzieje w internecie bo to świadczy jaki poziom prezentujecie ,czyli mniej niż zero.BRAWO DAREK
bierze czynnie udział w treningach hahahhahaahahaaahhaah on jest w stanie tylko wsiąść do samochodu i z bodzechowa na świętokrzyską i z powrotem
A dlaczego wy opluliście KSZO SSA??, przecież to była Ceramika Opoczno i jej kibicowaliście.
A interesowałeś się bojkotem ? Kibicowalibyśmy dalej, ale jak nie znasz przyczyn bojkotu, to pożal się boże.
Ten bojkot to był śmiech na całą Polskę:-)))
Śmiech na całą Polskę to by był gdyby SSA jeszcze istniała..
Nie zdziw się jak będzie jeden klub z drugim chciał zrobić fuzję bo w głębokich kuluarach się o tym mówi, że wtedy Celsa włączy się do czynnego sponsorowania:-)))ciekawe co wtedy zrobicie też bojkot??czy zaczniecie jeździć do Kunowa i tam na meczach Stali robić sztuczny doping??:-) zawsze macie jeszcze Ćmielów.
Niby kto miałby robić fuzję z podmiotem zadłużonym na minimum 3 mln zł? Masz Ty pojęcie...
Też słyszałem o tego typu sprawach. Celsa nie będzie sponsorować obu klubów a tym bardziej jednego kosztem drugiego
Przecież nie bedzie 2 klubów... nie ma opcji zeby ssa zagrało w następnym sezonie...
A pewny jesteś??mało się interesujesz, Łata samodzielnie nie da rady w 4 lidze i wcześniej czy później góra jeden sezon i ten klub poleci że hoho. Popytaj trochę bardziej zainteresowanych w sprawy piłkarskie a dowiesz się dużo ciekawych rzeczy.
na IV lige spokojnie go stac
mysle ze nawet na III
Ktoś mówi... od kogoś słyszałem... gdzieś mówili... Tylko nie wiem w którym kościele... jak ktoś mówił podawajcie konkrety kto co gdzie.... ja też słyszałem ostatnio że jednak jadą te miliony z Anglii i Izraela do SSA
łubu dubu niech..... a tak naprawde to zaleciało wiochą.... nie to że mam coś do Janka ale to takie mało miasteczkowe... jakies ukryte kompleksy czy jak?
Jeżeli masz dobre znajomości w Celsie to tam się dowiesz kibicu z 3 rzędu trybuny.