Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Odp.: Prezent na Mikołaja dla dzieci, do 30 zł

23:46 wszystko sie zgadza. Tylko jezeli ktos ma 2 dzieci, to wcale nie jest juz tak fajnie. Zamiast kupowac prezent dla dwojki wladnych dzieci, musisz tez kupic dla dwojki obcych. Czasy sa inne, jest ciezej. Przedszkole czy szkola moga zrobic jednakowe mini paczki dla kazdego dziecka, z pieniedzy komitetu rodzicielskiego. To tez dzieciakow ucieszy. Teraz wszystko zrzuca sie na barki rodzicow, a ci pod przymusem innych, musza dostosowywac sie do reszty. Sa osoby ktore za 50=60zl zyja przez tydzien i dla nich taka zabawa to duze obciazenie budzetu. Chce szkola zabawy= niech nie tylko daje pomysly, ale je takze realizuje

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
                • Odp.: Prezent na Mikołaja dla dzieci, do 30 zł

30 zł tylko ? przecieź bierzecie 500 + to nie żałować .No chyba że kupiłe się auto od niemca który płakał lub przefurmaniło się na wakacjach . N ale sąsiadom się pokazało

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Przecież Twoje dzieci też dostaną prezent, na to samo wyjdzie co Ty byś im kupiła. No już bez przesady. Gdy byliśmy dziećmi też była akcja Mikołajki. Zapomniał wół jak cielęciem był.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Do 13.13

No ja mam troje,i w luksusy nie opływam.Zgadza sie,za 50-60 zl można przeżyć kilka dni,ale Mikolajki sa raz w roku nie co tydzień,i dla uśmiechniętej buzi dzieciaczka warto sie poświęcić .I jak ktos słusznie zauważył bierzemy 500+ na te dzieci właśnie,wiec raz w roku można sie chyba wysilić,a nie biadolić?? Ja na dwie starsze córki nie brałam grosza od państwa,a na Mikolajki dawalam,bo robiłam to dla nich,żeby nie czuly sie gorsze od innych.To po co nam te dzieci,jak ciągle narzekamy ile to musimy dawać jak pójdą do szkoły? Chyba takie rzeczy jestesmy wstanie przewidzieć zanim zdecydujemy sie na potomstwo?

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

To jaki prezencik za 30zl????

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

00:28 poszłaś w ilość, a jak ja mam jedynaka to 500+ nie dostaję. I niestety w ilość nigdy nie pójdę.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Do 07.00

To ile mam dzieci,to moja sprawa.I tak jak zaznaczylam na dwie starsze córki nie brałam grosza od państwa,i nie wezmę,bo sa dorosłe,wiec najmlodsze jest liczone jako jedyne w ustawie 500+.Ale to akurat jest nie ważne.

No i widzisz,ja mam troje i nie biadolilam,tylko dawalam na Mikolajki,a Ty masz jedno i jęczysz.Jak Cie nie stać to nawet tego jednego nie powinnaś miec.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

Poszukaj puzzli lub układanek, albo książek, zobacz na pewno znajdziesz coś na https://malectoys.pl/

MartaPreba@
      Zgłoś
      Odpowiedz

dlaczego odswiezacie wątki z ponad 3 lat. to jest chore?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
7 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę